to niech nie maluje - dawaj jedziemy chocbym nie wiem co
przeciez tam bok bedzie rozciety to musi mi to pomalowac i zalozyc
zobacze co powie za 45 mingrzech - Pon 21 Sty, 2008 ja dzis sie zapisalem wiec jade na 100%.
Dajcie znac jak bedziecie trening organizowac.Bad-i - Pon 21 Sty, 2008 no i dupa zbita, bylem u blacharza i powiedzial ze moze blacharsko na sobote sie wyrobia. Do tego jeden dzien skladania
takze ja na 99% nie jade - mimo ze dwoch pracownikow ma robic tylko przy pugu (dzisiaj byl juz wybebeszony i rozcietyAnonymous - Pon 21 Sty, 2008
grzech napisał/a:
ja dzis sie zapisalem wiec jade na 100%.
Dajcie znac jak bedziecie trening organizowac.
grzechu jak bede i ja mial auto to po BK na EKOGREEN jedziemy
Bad-i napisał/a:
no i dupa zbita, bylem u blacharza i powiedzial ze moze blacharsko na sobote sie wyrobia. Do tego jeden dzien skladania
takze ja na 99% nie jade - mimo ze dwoch pracownikow ma robic tylko przy pugu (dzisiaj byl juz wybebeszony i rozciety
zrobiles jakies fotki ??!!Bad-i - Pon 21 Sty, 2008 zrobilem ale dopiero jutro bede mogl je przegrac na kompa. Gosc bedzie mi wysylal foty z prac w kazdy dzien.grzech - Pon 21 Sty, 2008 jest lista startowa
http://www.ak-polski.org....zen_MC_2008.pdfAnonymous - Pon 21 Sty, 2008 max 100załóg a juz jest 52 - cholera co tu robic wrrrr bo nie wiem czy złoza Michał - Wto 22 Sty, 2008 moje saxo jedzie ...
kurwa co za idiota ...
szkoda mi tego samochodziku. Fajnie jakbym miał taką sytuacje jak dariano, sprzedałbym samochód NORMALNEJ osobie ...strick - Wto 22 Sty, 2008
Michał napisał/a:
sprzedałbym samochód NORMALNEJ osobie
Trza było mnie za 1000zł sprzedac Bad-i - Wto 22 Sty, 2008
Michał napisał/a:
Fajnie jakbym miał taką sytuacje jak dariano, sprzedałbym samochód NORMALNEJ osobie ...
a pozniej pol miasta by komentowalo: zobacz to ten murzyn w aucie z Francji Mick - Wto 22 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Michał napisał/a:
Fajnie jakbym miał taką sytuacje jak dariano, sprzedałbym samochód NORMALNEJ osobie ...
a pozniej pol miasta by komentowalo: zobacz to ten murzyn w aucie z Francji
jakieś ALE ? CHRZANEK - Wto 22 Sty, 2008
Michał napisał/a:
moje saxo jedzie ...
motyla noga co za idiota ...
szkoda mi tego samochodziku
Michal, ale przecież nie zepsul tego samochodu...
Nie komentuje jaki z niego czlowiek, ale auta nie zniszczyl...
Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Mysle ze po prostu tesknisz za cytrynką i jak tylko $$$ pozwolą musisz sobie takiego kupić Bad-i - Wto 22 Sty, 2008 moze Michala boli ze chlopak bedzie szybszy (i dodatkowo bardziej murzynski)Michał - Wto 22 Sty, 2008 kuraw badi
on chodzi w sandałach w deszcz Bad-i - Wto 22 Sty, 2008