CHRZANEK - Pią 25 Sty, 2008 Czy ktoś zorientowany może powiedziec czy na eurosporcie bedzie relacja i o której godzinie ?
A co do Loeba no to bylo do przewidzenia, ale...
ale mysle że na rajdach szutrowych nie bedzie : Citroen -> Hirvo -> reszta świata, tylko Loeb -> Hirvo-> reszta
po prostu moim zdaniem Sordo nie pasuje do Hirvo na szutrze...qbus - Pią 25 Sty, 2008 nie ma relacji niestety... dopiero jutro... nie wiem czemu ale tak jest... ale mozna polookac filmy za free na www.wrc.com troszke odswiezona strona i sporo materialow.Bad-i - Pią 25 Sty, 2008 CLIO R3 klepie CIVICa R3
i to nawet 2 CLIO go klepie Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 To chyba ten Civic miał jakąś awarię?
Na Eurosporcie będzie o 1 w nocy.Loko - Pią 25 Sty, 2008 Oba się zepsuły
wkońcu to honda wiadomo ze sie strasznie sypie Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 Dzięki za tabelę
E no, Clio są też za Civikiemi i ich różnica czasowa jest sporo większa niż Hondy do prowadzących.
Różnice niewielkie, rozwinąć to się może różnie
Ja tam nic nie wiem o Brokułach i innych kierowcach tej klasy. Ale ciekawe, ciekawe...r26rulez - Pią 25 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
A co do Loeba no to bylo do przewidzenia, ale...
ale mysle że na rajdach szutrowych nie bedzie : Citroen -> Hirvo -> reszta świata, tylko Loeb -> Hirvo-> reszta
Latvala to moj fawortyt -----> do wygrania 2 eliminacji Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 Ciekawe że nowa Impreza- ta co wg "znawców" miała nie jeździć- jest na 4 i 6 pozycji qbus - Pią 25 Sty, 2008 Subaru jezdzi poki co starym modelem WRC... ale nowa impreza prowadzi w grupie N.Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 aaaa... ok.
Mogliby coś pokazać w tv CHRZANEK - Sob 26 Sty, 2008 Było na eurosporcie o... 1:00.
Dziś też relacja o podobnej porze ...
Monte bez śniegu... nuuuuudaqbus - Nie 27 Sty, 2008 Anonymous - Nie 27 Sty, 2008 kuuuuuwra jakie to biale SUBARU jest OBRZYDLIWE strick - Nie 27 Sty, 2008 Fajne foty, czuje ze ktoras zaraz urozmaici moj pulpit Bad-i - Nie 27 Sty, 2008 powiem tyle, wlasnie ogladam Monte - Seb ma ponad 2.5 minuty przewagi. Masakruje innych. Tak wszyscy psiocza na Francje a widac ze jest bezkonkurencyjna