łagodnie na cienkim ciescie z Sahary rasta - Wto 29 Sty, 2008 No i po, całkiem niezłe upalanko było, pozdro i dziękówa dla Marcel 08, oraz jego pilota (sorki nie pamiętam imienia/ksywy) za użyczenie kasków.
Ps. Sorki, że byłem bez kebsów ale zjadłem po drodze na stadion Anonymous - Wto 29 Sty, 2008 dokaldnie juz po.
rasta nas naklepał 2sek - strasznie ciche to twoje autko a i nie jestes taki brzydki jak Radziu zapowiadał no i miło było was poznac
moj pilot najlepszy na swiecie to BARTO
poza tym fajna opcja z tymi treningami - w sumie 6 razy przejechalismy probe... niestety wynik dla mnie niezadowalajacy, ale ciesze sie,ze po 3 miesiacach znowu stanelismy na starcie
wiec do nastepnego wtoreczka rasta - Wto 29 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
rasta nas naklepał 2sek
Starałem się jak mogłem
Marcel 08 napisał/a:
strasznie ciche to twoje autko
Takie miało być - 2 tłumiki przelotowe robią swoje. W poprzdnim setupie, to własnych mysli byś nie słyszał
Marcel 08 napisał/a:
a i nie jestes taki brzydki jak Radziu zapowiadał
Marcel 08 napisał/a:
wiec do nastepnego wtoreczka
Do nastepnego Loko - Śro 30 Sty, 2008 To 2 sek to dużo czy mało na tym RS-ie? Bo patrzac tak na suche liczby to biorac pod uwage różnice w mocy to baaardzo mało, a jak to wygląda w praktyce?rasta - Śro 30 Sty, 2008 W praktyce wyglada to kompletnie inaczej, bo trasa czysto techniczna (tylko jedna prosta). Całą trasę robi się na 2 biegu - przynajmniej ja. Warunki też mało sprzyjające, bo na max ślisko (duży moment mi nie pomagał), nie byłem właściwie w stanie ruszyć z miejsca, non stop miliłem kołami, w dodatku letnie oponki.
Oczywiście nie da sie ukrć, że mocą trochę nadrabiałem swoje błedy, a troche tego było. Pierwszy przejazd lajtowy, w drugim bączek, potem już tylko lepiej.
ale widzę też, że Marcel/Barto byli pierwsi w swojej klasie pojemnościowej Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 kuwa ale wam dobrze - ja jestem tam zalamany strick - Śro 30 Sty, 2008 Czemu jestes załamany?Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 w sumie nie jest zle ale wydaje mi sie ze jednak ze niecałe 2 sek to moze byc ta roznica mocy co nie zmienia fakty,ze GRATKI rasta 3 miejsca w generalce
wczoraj bylem niezadowolony, ale patrzac po czasach nie jest zle w sumie .... stracilismy do Janiszewskiego 1,3sek a ziom naprawde ogarnia auto do klasy OPEN nawet nie ma sie co przyrównywac szkoda tylko,ze magi nie obskoczylismy, ale wyszły moje braki techniczne - cóz trzeba trenowac trenowa i jeszce raz trenowac i podniesc fotele ciut do góry, wymienic belke i opony, dac kilka rumaków i bedzie SUPER OSKAR - Śro 30 Sty, 2008 bez kitu mnie tez szlag trafia.
nie dosc,ze nie dotarlem i nie moglem kibicowac chlopakom, to jeszcze czekam jak pajac na tyoyote zeby zaczac jezdziec.
fuck!!
za tydzien jak dam rade to lece saxofonem.
Borewicz - gratuluję że zlapaleś tego Bin ladena...
Ładnie.
Pierwszy w FWD Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
strick napisał/a:
Czemu jestes załamany?
looknij w mojego pimpa z pugiemstrick - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
looknij w mojego pimpa z pugiem
Widziałem, ale teraz bedzie tylko lepiej
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Zobaczysz, teraza bedziesz miał idealny bok i bedzie sie zapylaszczo prezentowało Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
strick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
looknij w mojego pimpa z pugiem
Widziałem, ale teraz bedzie tylko lepiej
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Zobaczysz, teraza bedziesz miał idealny bok i bedzie sie zapylaszczo prezentowało
szczegolnie przy calej reszcie na trytrytkach i popekanej szpachli