lenny misq sorry, nie wiedzialem ze sa gdzies taniej. Ja cale zycie u tego kupowalem
HEY HEY ale te 211 PLN to jest dla TypeR z 01 i 02 a nie 2003 jakiego ma lenny - czy ten lennego czyms sie rozni??lenny - Śro 30 Sty, 2008 no probs maaan!!
dzięki za pomoc...
nie bede juz mieszał u lecha... żebyś nie stracił dobrych układów... najwyżej oddasz mi różnicę:) lenny - Śro 30 Sty, 2008 ooo... faktycznie Loko - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
lenny napisał/a:
:crazy:
zamówiłem właśnie za 250
a juz miałem badiemu dać pomógł....
lenny misq sorry, nie wiedzialem ze sa gdzies taniej. Ja cale zycie u tego kupowalem
HEY HEY ale te 211 PLN to jest dla TypeR z 01 i 02 a nie 2003 jakiego ma lenny - czy ten lennego czyms sie rozni??
Nie różni się , sprawdzałem też w intercarsie tam cena dla klienta z ulicy bez zniżek to 247 pln, także chyba najwyższa pora zrezygnować z usług pana Wójcika BaRtO_206GT - Śro 30 Sty, 2008 dobra dobra juz nic nie piszcie bo zaraz Lenny da Bad-iemu bana Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
dobra dobra juz nic nie piszcie bo zaraz Lenny da Bad-iemu bana
Loko kurwa przestan pisac
Lenny serio, ja nic na tym nie zarabiam
p.s. Lenny dal 240 plus 10 pln przesylka lenny - Śro 30 Sty, 2008 badi - daj spokój....
nic nie jest w stanie naruszyć podwalin naszej 64letniej znajomości jeszcze z przed wojny.... z dziada pradziada...
daje 'pomógł'qbus - Śro 30 Sty, 2008 sa w ic ds perfomance? czy nie do kazdego samochodu? do mojego w katalogu nie maja, a mam tam spooore znizki.