Michał - Czw 31 Sty, 2008 endrju, plany dalej aktualne ? wezmiesz marcla ? jakby co to to napisz tutaj , ja po niego moge podjechać dzsiajanjas - Czw 31 Sty, 2008 Wezme, wezme...
Moge tez dzis wieczorem jak by co
Ale jutro tez jest spox.OSKAR - Czw 31 Sty, 2008 panowie to tylko marcel08
nie musimy sie tak o niego bić
on naprawde nie goli nóg i ma bobry pod pachami Bad-i - Czw 31 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
panowie to tylko marcel08
nie musimy sie tak o niego bić
on naprawde nie goli nóg i ma bobry pod pachami
Marcel bedzie z siostra
przynajmniej lepiej dla niego zeby byl, bo inaczej bedzie ruchany OSKAR - Czw 31 Sty, 2008 hehehehhe.
no to ja go biore bez gadania jak bedzie siostra, a jak bedzie sam to podzielicie sie
jeden w paszczu, a drugi w ruru anjas - Czw 31 Sty, 2008 Oskar, czy ty wczoraj nie jechałeś Citroenem C5 koło Reduty?Anonymous - Czw 31 Sty, 2008 ojejku ale milo
kocham was i moja siostre
a dzis ewentualnie ok 21-22 to było by lepiej ... jutro bym sobie posapał - jezeli moge pomarudzic OSKAR - Czw 31 Sty, 2008
anjas napisał/a:
Oskar, czy ty wczoraj nie jechałeś Citroenem C5 koło Reduty?
kolo roduty bylem ze dwa razy wczoraj, ale nie c5 tylko saxolotem.OSKAR - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
ojejku ale milo :D
kocham was i moja siostre :rotfl:
a dzis ewentualnie ok 21-22 to było by lepiej ... jutro bym sobie posapał ^_^' - jezeli moge pomarudzic :)
jak z siostra to ja ciebie biore.
chyba,ze inne kontakty do kolezanek :rotfl: :rotfl:anjas - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
a dzis ewentualnie ok 21-22 to było by lepiej
dobra, dzwon jak bedziesz umyty
OSKAR napisał/a:
kolo roduty bylem ze dwa razy wczoraj, ale nie c5 tylko saxolotem
to widzialem takiego ziombala jak ty, tylko ze w c5.Anonymous - Czw 31 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
jak z siostra to ja ciebie biore.
chyba,ze inne kontakty do kolezanek
zadzwonie do ciebie kolo 21 30 OK
andrzejku DZIEKUJE za zainteresowanie, wszystkich wynagrodze
A MOZE ZROBIMY SPOCIK w Pruszkowie na Shellu OSKAR - Czw 31 Sty, 2008 no i tu pies pogrzebany
o ktorej na schelu ??anjas - Czw 31 Sty, 2008 21.30?, 22.00?OSKAR - Czw 31 Sty, 2008 spoko to tak na 21:30 chyba najlepiej.wtedy i tak bedziemy po miedzy 21:30 a 22:00 a na pierwszym czy drugim-w strone warszawy???
a marcel co ty wogole tam bedziesz robil, ze transportu potrzebujesz??Anonymous - Czw 31 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
a marcel co ty wogole tam bedziesz robil, ze transportu potrzebujesz??
hmmmm cos czego nie mozna uzywac ale dostalem w super cenie i musze to zrobic i musze tam ktoregos woza zostawic