Bierz Bridgestone Potenza RE-050A - człowiek jeszcze nic lepszego nie wymyślił
eM napisał/a:
Yokohama Parada
tylko te dwie opony bym wybral. I to wlasnie 050A a nie 070- za szybko sie scieraja.
ewentulanie jeszcze cos takiego -tylko warunek- nie moze padac za czesto
tylko cena troche z kosmosu Niemy - Pią 01 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
durex lub unimil
durex tak
unimil zdecydowanie NIE
a zeby nie bylo ot to mi sie super jezdzi(lo) na F1 gsd3lenny - Pią 01 Lut, 2008
eM napisał/a:
Yokohama Parada
Moj faworyt na lato
jeździłeś na nich?? ktokolwiek jeździł??Bad-i - Pią 01 Lut, 2008
Niemy napisał/a:
Bad-i napisał/a:
durex lub unimil
durex tak
unimil zdecydowanie NIE
lenny napisał/a:
jeździłeś na nich?? ktokolwiek jeździł??
ogólnie wole na bosaka - ale chyba przychyle sie do wypowiedzi Niemego. Jak upalać to na durexie lenny - Pią 01 Lut, 2008 a spaliłeś kiedyś gume? że sie tak wymądrzasz???Stacho - Pią 01 Lut, 2008 lenny z tego co wiem to ta Yokohama Parada to dobra guma ! wiele ludzi sobie ją chwali.
Mój kolega z wawy chyba sobie je już kupił na lato czy też ma zamiar.Bad-i - Pią 01 Lut, 2008
lenny napisał/a:
a spaliłeś kiedyś gume? że sie tak wymądrzasz???
można powiedzieć że spaliłem 4 kapcielenny - Pią 01 Lut, 2008
woow... potenza 050 za 512pln:)
gokart, dostaniesz poczwe chyba....M - Pią 01 Lut, 2008 Romi bardzo chwalił parady, nie tylko on.
Ja na sezon dokupie komplet chyba bo smiesznie tanie są. Toyo zostawie do niszczeni po torze.nox - Pią 01 Lut, 2008 co myślicie o PROXES CF 1 nadaje sie do szybszej jazdy czy to zwykła oponka ?? znalazłem w swoim rozmiarze r888 za 250zł sztuka te toyo PROXES CF 1 moge mieć za 195złGreg - Pią 01 Lut, 2008 Moi znajomi bardzo sobie chwalą RE-070.mi - Pią 01 Lut, 2008
Noooooooooooo Bad-i nie podejrzewalem Cię o taki gust...
Ale i tak bedziesz moim kumplem Loko - Pon 04 Lut, 2008 www.ceneo.pl/1214954
Może taka oponka, wpadł mi właśnie w ręce test opon z magazynu EVO, i tam ta opona zajeła pierwsze miejsce, jeśli chodzi o czasy okrążeń to klepneła inne gumy zarówno na mokrym jak i na suchym torze.
To najnowsza opona Goodyeara, następca starej dobrej Goodyear F1, która juz tutaj była wklejana wcześniej.
Testtowali ją na Golfie V Gti, więc auto podobne mocne FWD, no i konkurencja była dość mocna, miedzy innymi: Bridgestone RE50A, ContiSportContact 3, Pirelli P-zero nerolenny - Pon 04 Lut, 2008 musze dorwac gdzies ten artykuł... i poczytać o oponce...