mi - Nie 03 Lut, 2008 fotki są przekozackie, zwłaszcza biorąc pod uwagę to jako narzędzie pracy twórczej:
206 Gti - Nie 03 Lut, 2008 JA tez jestem Chętny na zdiecia! Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 jak zawsze nieuzinkowe jak wszytsko w twoim wydaniu ziom
brawo brawo Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 MI kurwa skad wiedziales???????????????? serio!!! jeszcze jest w rozowym etui
dobra ja moge jeszcze jutro!!!! kto moze jeszcze jak bedzie jasno?anjas - Nie 03 Lut, 2008 Ja pewnie też jutro będę mógł.
Ale podobno ma padać, choć mam nadzieję, że to plotki Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 to nawet jak bedzie padac!!! bedzie gangsterka. tylko im wiecej fizoli tym lepiej!mi - Nie 03 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
MI motyla noga skad wiedziales?
206 Gti - Nie 03 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
dobra ja moge jeszcze jutro!!!!
moze umówmy sie na przyszły weekend.? W Sobote itp.Anonymous - Pon 04 Lut, 2008 ja nie dam rady.
To prawda.! o ktorej byś sugerował. Nic nie obiecuje bo nie wiem czy dam rade wyjsc z pracy .... Pytam orientacyjnie.anjas - Pon 04 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
ja nie dam rady.
chyba nic z tego. Jimi napisał, że nie może.Anonymous - Pon 04 Lut, 2008 nie dam rady jutro i pozniej!!!! fak dzisiaj moge/moglem mam teraz wolna godzine jestem w centrum lunch break?
ewentualnie po 6 do oporu czyli nocnie ale na to tez mam niezly po mysl
fak czekalem az ktos sie odezwie, np solenizant!anjas - Pon 04 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
nie dam rady jutro!!!! fak dzisiaj moge/moglem mam teraz wolna godzine jestem w centrum lunch break?
kurde, to nie dobrze. Nie zrozumiałem Cie ziombel
Ja teraz jestem u siebie na wsi, do centrum w pół godziny nie dojadę...
A wieczorem urodzinowy "torcik" z rodziną.KonradMK - Pon 04 Lut, 2008 ziom kupuj tort w BATIDZIE! Mają mega zajebiste, kupiłem tam i zeżarliśmy caly w 5 osób 206 Gti - Pon 04 Lut, 2008