strick - Nie 10 Lut, 2008 pamieta, ostatnio czesc mi mowiła Młody Papież - Nie 10 Lut, 2008 sorry, że tak sie wtrące , wle wg mnie Ania była właśnie jednym z tych słabych punktów w Lejdis...Anonymous - Nie 10 Lut, 2008
strick napisał/a:
pamieta, ostatnio czesc mi mowiła
wolna, zajeta, puka sie czy trzeba z nia chodzic - dajesz ja ziom
Dżon napisał/a:
sorry, że tak sie wtrące , wle wg mnie Ania była właśnie jednym z tych słabych punktów w Lejdis...
ziom ty to idz z ta siekiera pobiegaj za mi albo jakies drzewo wytnij czy chwast strick - Nie 10 Lut, 2008 Kiedys długo była zajeta, a teraz nie wiem jak to jest
Zawsze mzna sprawdzic Młody Papież - Nie 10 Lut, 2008
...nie zmienia to fakty że jako aktorka jest słaba... strick - Nie 10 Lut, 2008
Dżon napisał/a:
..nie zmienia to fakty że jako aktorka jest słaba...
To tylko Twoje zdanie
I przynajmniej 2 osoby go tu nie uznaja Młody Papież - Nie 10 Lut, 2008 aha, to przez te ostatnie kilka Waszych postów zachwalacie kunszt aktorski Ani?
ja wiem ja znam Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 strick dzwon do niej, wysylaj mail'a dajesz dajesz ja jestem SINGLEM wiec chetnie spotkam sie z nia strick - Nie 10 Lut, 2008 Marceli ale do niej to trzeba podanie i 3 zdjecia Anonymous - Nie 10 Lut, 2008
strick napisał/a:
Marceli ale do niej to trzeba podanie i 3 zdjecia
napisz jej 21cm - ziom ja powaznie dajesz z nia a co strick - Nie 10 Lut, 2008 MOge sie postarac czegos dowiedziec wiecej Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 dajesz
i pamietaj o tym wtrysku w Cklasie strick - Nie 10 Lut, 2008 Tylko kurde ten cwok nie odbiera Jeszcze jest szansa ze jutro rano wroci, to odrazu Ci zadzwonie Bart - Nie 10 Lut, 2008 panowie! pudelka nie czytacie? SKANDAL!