pcs - Pon 11 Lut, 2008 oszczedz kregoslup, nie kupuj 17tek, do ph1 sa za duze!!! szukaj 16, i pojdz w lekkie fele: OZ superlegera, team dynamic cos tam (te lekkie) , ATS DTC/M (te bede zdecydowanie najtansze nowe). Zbijesz ok 8-10kg i to nieresorowanej masy.
a jak wrazenia z jazdy po weekendzie? nie znalazles moze w srodku miernika lakieru (wyglada jak dlugopis)?BaRtO_206GT - Pon 11 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
p.s jutro rozstaje sie z 206
ktos kupil??Rudello - Pon 11 Lut, 2008 jutro przyjezdza, placi i zabierar26rulez - Wto 12 Lut, 2008 Michał a cos takiego ??
bandziorsko wyglada- niestety nie pamietam co to za model felgi
bandziorsko wyglada- niestety nie pamietam co to za model felgi
aa moze to OZ CRONO?
juz ich chyba nie produkuja.... Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 ja polecam złoto i lekki rallylook do czarnego bedzie miodzo
np:speedline Turini bardzo podobne do ori felg z ragnotti jak nie te same .
http://sklep.tuning.pl/fe...ld&r=7%20x%2016lenny - Wto 12 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
p.s jutro rozstaje sie z 206
ktos kupil??
można zapytac ile...?CHRZANEK - Wto 12 Lut, 2008 Jeżeli ja też moge doradzić to po pierwsze zgadzam się z Pcs'em że nie ma co iść w 17, bo bedzie drożej, mniej wygodnie i niestety ryzyko uszkodzenia oponki o profilu 40 jest naprawde spore...
7Kg w rozmiarze 7x16 cali moze to nie rekord ale źle też nie jest...
MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 a ultraleggera w 16" może być ? Z oponami 195/45/16 ok 5 mm.FreeMan - Wto 12 Lut, 2008
MoRToN napisał/a:
a ultraleggera w 16" może być ? Z oponami 195/45/16 ok 5 mm.
masz do sprzedania ?
ile ?
moze byc pw ?
MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 Powinienem mieć w przyszłym tygodniu Wal PW lub GG.
PS. Co do przywitania - już niedługo Sory zauważyłem temat to napisałem Rudello - Wto 12 Lut, 2008 Lenny poszedl za tyle ile chciałem
...choć narazie ubezpieczalnia ostro zakrecila i bedziemy jeszcze walczyc z nimi. bo nie jestem jeszcze na +
Chrzanek super jest ta felga!!
Free a ty też szukasz felg??!!?? FreeMan - Wto 12 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
Free a ty też szukasz felg??!!??
wiesz ja to tak szukam i nie szukam. Jak sie trafi okazja to moge kupic, ale to nie jest moj priorytet. Takie felgi moge kupic dla lansu..... tymbardziej ze na te jestem poprostu chory
Moj priorytet to duza moc i dobre trzymanie sie nawierzchni....dzik - Śro 13 Lut, 2008 Rudy, bierz 16" to optimum w tym samochodzie.
Lans wystarczajacy, gumy w dobrych cenach i dobrze sie prowadzi.Rudello - Pią 15 Lut, 2008 ostatnio wymyslilem taka jak ty masz.. oz.
Dasz przymiezyc??
Szukam i znalezc nie moge. Gdzie sprzedaja Team Dynamics? tzn taka jak pokazala chrzanek