Marek23 - Wto 12 Lut, 2008 Seria zawias w clio jest niezły, Koni tez od niego gorzej jeździ, przynajmniej ja mam takie odczucia...CHRZANEK - Wto 12 Lut, 2008
saxorulez napisał/a:
Marek B6 nie ma do Clio
Jest B14 Marek23 - Wto 12 Lut, 2008 Można sobie dopasować B6 i zrobić na grubym wkładzie... Już zrobiłem research. Ja nie tylko tor, ale też oesy, a tam zawias musi być męski.nox - Wto 12 Lut, 2008 Marek czemu odradzasz spaxa ?? jeździłeś na nim ?? JA właśnie testuje PSX'a ale pełną ocene wydaj dopiero po jakimś upalaniu
Bili b6 to jest kiepski wybór na zawieszenie w kierunku torowym ..Marek23 - Wto 12 Lut, 2008
nox napisał/a:
Bili b6 to jest kiepski wybór na zawieszenie w kierunku torowym ..
W kierunku rajdowym, robię N3 i jadę w przyszłości PZMot... Konsultowałem to z kolesiem, który zbudował trochę rajdówek(Type R, Swift) i u nas się sprawdza. Poza tym gruby wkład jest bardzo ważny.
nox napisał/a:
Marek czemu odradzasz spaxa ?? jeździłeś na nim ?? JA właśnie testuje PSX'a ale pełną ocene wydaj dopiero po jakimś upalaniu
Gadałem o Spaxie z Borutą... To jest zawias uliczny, a sorry, ja do takich nie mam zaufania. Miałem Billego B6 w 106 i był super. Koni jest szajsem i według mnei Spax nie bedzie daleko. Może w UK sie sprawdza, ale nie u nas.206 Gti - Wto 12 Lut, 2008 Ja przymierzam sie również powaznie do tego Teina:
Co powiecie na ten temat Panowie ? nie chce odrebnego tematu zakładac..106 - Wto 12 Lut, 2008 spaxa kupil dees do saxo mysle ze bedzie z niego zadowolony....
w IC maja chyba ohlinsa i dla firm maja duze upusty... kumpel cos ostatnio
mowil ze kompletny zawias ohlins w IC do micry kosztuje 3500 plnk-mart - Wto 12 Lut, 2008 KW V2 na torze sie sprawdza, regulacja wyskosci i sztywnosci.
A co stosowali w cup'ie?FreeMan - Wto 12 Lut, 2008
106 napisał/a:
spaxa kupil dees do saxo mysle ze bedzie z niego zadowolony....
w IC maja chyba ohlinsa i dla firm maja duze upusty... kumpel cos ostatnio
mowil ze kompletny zawias ohlins w IC do micry kosztuje 3500 pln
cenna informacja.. sprawdze to jutro.. ja jak bede kupowal to i tak na ASO wezme MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 Zaraz jade oblukać do kolegi driftowo-wzmocnioną wersje D2 W przyszłym tygodniu wkładamy więc będzie można coś napisać.FreeMan - Wto 12 Lut, 2008 nie ma D2 do Sporta z 2002r.MoRToN - Wto 12 Lut, 2008 No wiem niestety... ale jak go dostane w takiej cenie jak obiecuja to chyba rzeźbie zwrotki.saxorulez - Wto 12 Lut, 2008 a jaką Ci obiecali?k-mart - Wto 12 Lut, 2008 bez eksperymentow, sa dwa sprawdzone:
SteinBill i KWMoRToN - Wto 12 Lut, 2008 Żaden eksperyment, wymiana zwrotnic na oryginalne tylko z przesuniętym otworem o 4 mm czy ileś.