Anonymous - Pią 15 Lut, 2008 hmmmm wiec powiem,ze no pomimo waszych negatywnych opini wychodzac z pracy kupilem .... i fajne jest to ze ma zakladke ..... licze ze nast. bedzie lepszy
dobry txt jak masz DU lanosa kup sobie znaczek subaru i bedzie wygladał jak nowy STI EEHEHHEanjas - Pią 15 Lut, 2008 Ja też dziś kupiłem TG.
Mnie się podoba. Poczytałem sobie stojąc w kolejce do myjni.
Na plus:
-objętośc
-kilka ciekawych artykułów
-fajne zdjęcia
-cena
Na minus:
-nie wiem, w sumie to mi się bardzo podoba
Wydaje mi się tylko, że albo cena podskoczy niedługo do ok. 6-8PLN, albo liczba stron znacznie się zmniejszy.mi - Pią 15 Lut, 2008 cena pójdzie w górę, 6-8zł jest całkiem realneGaydek - Sob 16 Lut, 2008 Po pierwszym przeglądnięciu jest OK .
PS. r26rulez, kupiłeś? Na okładce jest twoja Megi .Michał - Sob 16 Lut, 2008
Cytat:
Na minus:
-nie wiem, w sumie to mi się bardzo podoba
hehehehehehehehehehe
zajebisty minus anjas - Sob 16 Lut, 2008
Michał napisał/a:
hehehehehehehehehehe
zajebisty minus
a jak!
Skoro mi się podoba, to znaczy, że musi być słabiutkie strick - Sob 16 Lut, 2008 Tez mi sie podoba gazeta, bardzo prawdopodobne ze kolejny numer tez kupie saxorulez - Sob 16 Lut, 2008 hej.. people - czy tylko ja mam większe wymagania niz trochę fotek??
omamili Was!!!!GOKART - Sob 16 Lut, 2008 nie wiem czy omamili czy po prostu na naszym skundlonym rynku nie ma jakoś lepszej alternatywyGaydek - Sob 16 Lut, 2008 Poza tym fajnie leży w dłoni , ale fakt, trochę mało tekstu.qbus - Nie 17 Lut, 2008 to ze sa to przedruki artykulow z wakacji 07 to nic... gazetka miala wyjsc listopad/grudzien... nie wiedziec czemu nei wyszla... wtedy bylo by calkiem na biezaco.kubas - Wto 19 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
mam w reku nowy Polski Top Gear.
wreszcie dobre foty w gazecie!!!!!!! nie wazne ze stare! nie przeczytalem od dechy do dechy ale pierwsze wrazenie oprocz srednich tytulow artykulow bardzo dobre. Moze wreszcie bedzie pewniak?
cena tak smiechowa ze kupilem bez posiadania pieniedzy i portfela ciekawe jak bedzie dalej...
Jimek a widziales foty w km/h ? Ta sa wedlug mnie duzoooo lepsze. Tylko cena jest mniej rozsadna... Top gear czytalem i dla mnie nic specjalnego, fajne f430 scuderia a pozatym to bez szalu ale za ta cene moze warto...saxorulez - Wto 04 Mar, 2008 http://poland.bbcknowledge.com/topgear/wideo.html
BBC Knowledge trzeba mieć.. może tłumaczenie bedzie lepsze niż na TVN Turbor26rulez - Wto 04 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
http://poland.bbcknowledge.com/topgear/wideo.html
BBC Knowledge trzeba mieć.. może tłumaczenie bedzie lepsze niż na TVN Turbo
Łukasz jak sie Ładnie usmiechniesz to Ci nagram cala 10 serie na plytke
Gaydek napisał/a:
PS. r26rulez, kupiłeś? Na okładce jest twoja Megi .
kupilem- ale poczatkowo nawet nie zauwazylem ze opisuja tam meganke Marek23 - Wto 04 Mar, 2008
kubas napisał/a:
Jimek a widziales foty w km/h ? Ta sa wedlug mnie duzoooo lepsze. Tylko cena jest mniej rozsadna... Top gear czytalem i dla mnie nic specjalnego, fajne f430 scuderia a pozatym to bez szalu ale za ta cene moze warto...
Zgadzam się... Km/h dużo lepsze. Jimi, popraw się.