Marek23 - Czw 21 Lut, 2008 fydi, brak mi słów...z jednej strony akcja, ale 1,2 i 9 są również b. dobre.Janusz - Czw 21 Lut, 2008
fydi napisał/a:
8 wieje nuda z tego zdjecia : ) [moze dlatego ze bylem tam juz milion razy]
a gdzie to i co to?? można tam jakoś fajnie polatac?? fydi - Czw 21 Lut, 2008
Janusz napisał/a:
gdzie to i co to?? można tam jakoś fajnie polatac??
Lotnisko na Czyżynach (Kraków). Chyba jeszcze można tam pojeździć, ale już dawno tam nie byłem.
Thx za wszystkie komentarze.Janusz - Pią 22 Lut, 2008 koło dywizjonów 303??strick - Pią 22 Lut, 2008
Janusz napisał/a:
koło dywizjonów 303??
Koło rudego 102 fydi - Pią 22 Lut, 2008
Janusz napisał/a:
koło dywizjonów 303??
SiGOKART - Pią 22 Lut, 2008 Fajne klimatyczne B&W.
11 - jak dla mnie najlepsza , dzieje się Janusz - Pią 22 Lut, 2008
fydi napisał/a:
Janusz napisał/a:
koło dywizjonów 303??
Si
to tam są teraz takie dziury że szook.... a tu na focie wygląda na gładziutka nawierzchnie...:) teraz tam naprawdę coś można zgubić, ale polatać można bez problemu...:)michool_vt - Pią 22 Lut, 2008
Cytat:
to tam są teraz takie dziury że szook.... a tu na focie wygląda na gładziutka nawierzchnie...:) teraz tam naprawdę coś można zgubić, ale polatać można bez problemu...:)
miejsce ze zdjecia dalej jest gladkie
na lotnisku jest dziurawo ale nie ma tragedi
16)Rajd Żubrów 2007 Lumix Fz-20
Bartli - Nie 24 Lut, 2008 2 pierwsze naprawdę fajne. Fajne samochody i ładna sceneria.
Gdzie jest taka droga w okolicach Krakowa? fydi - Nie 24 Lut, 2008
Bartli napisał/a:
Gdzie jest taka droga w okolicach Krakowa?
W Paczółtowicach, a dokładnie to pole golfowe. Niestety z tego co wiem już tak ładnie tam nie jest bo zrobili tam jakiś wyciąg narciarski (choć nie wiem gdzie jak tam zupełnie płasko jest?!)mi - Pon 25 Lut, 2008
fydi napisał/a:
zrobili tam jakiś wyciąg narciarski (choć nie wiem gdzie jak tam zupełnie płasko jest?!)
Może ciągnie ludzi w obie strony po prostu? GOKART - Pon 25 Lut, 2008 mi się podoba 15 foteczka. Liście fajnie poderwane pędem samochoduLoko - Pon 25 Lut, 2008
fydi napisał/a:
Bartli napisał/a:
Gdzie jest taka droga w okolicach Krakowa?
W Paczółtowicach, a dokładnie to pole golfowe. Niestety z tego co wiem już tak ładnie tam nie jest bo zrobili tam jakiś wyciąg narciarski (choć nie wiem gdzie jak tam zupełnie płasko jest?!)
O ciez w morde super ta dróżka wygląda, szuterek i żadnych drzew wokoło mmm pojeździło by sie, szkoda, ze mówisz ze juz to tak fajnie nie wygląda, normalnie jak nie w okolicach krakowa.
A co do fotek to mi się bardzo podobają wszystkie twoje fotki na których są stare auta, super klimat na nich jest.