To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Niepodlegle Kosowo a kosowska scena tuningowa

k-mart - Wto 19 Lut, 2008

JIMEK napisał/a:
ale warto sie zastanowic czy WSZYSTKICH?

\/

k-mart napisal troche wyzej napisał/a:
Oczywiscie ze sa i wyjatki, w wielu miejscach pracowalem z albanczykami ktorzy potrafia byc przyjazni

:)

M - Wto 19 Lut, 2008

Chyba bedzie dym bo Serbia nie uznaje niepodległości Kosowa. W ogole to jakis burdel ostry jest. Za serbią sto Rosja. Historia sie lubi powtarzac.
Anonymous - Wto 19 Lut, 2008

http://wiadomosci.gazeta....69,4941049.html
tu sa lepsze jaja :)

k-mart - Wto 19 Lut, 2008

szkoda ze nie ma tematu o polityce, przynajmniej by sie cos dzialo :rotfl:
M - Wto 19 Lut, 2008

Nuda. Żywność drożeje jak drożała, strajki jeszcze gorsze, inflacja szaleje. Za to media robia dobra robote abysmy sie czuli lepiej.
No i rosja po wizycie Płemieła nam grozi oficjalnie, to niewatpliwy sukces.
Chu.j dupa i kamieni kupa.

anjas - Wto 19 Lut, 2008

eM napisał/a:
Żywność drożeje jak drożała

eM napisał/a:
inflacja szaleje

jak by Kaczyńscy obsadzili swoimi kolegami więcej stołków to by było jeszcze lepiej.
Bo ze Skrzypkiem to był strzał w dziesiątke :D
(jak widać po tym co powyżej Maciek napisał)

M - Wto 19 Lut, 2008

Nie bron tych nieduacznikow Andrzeju argumentami "jakby".
Nic tu sie nie zmieni tak naprawde, widac ze Doncio to premier aka "miekka fujara".

anjas - Wto 19 Lut, 2008

Maciek, ja nikogo nie bronię. Zwracam tylko uwagę, że inflacja to "zasługa" Kaczorów i ich Skrzypka.
To co się dzieje w banku centralnym jest żenadą.

Poza tym uważam, że w Polsce jest teraz dużo lepiej niż było jeszcze pół roku temu. Oczywiście na poważne zmiany trzeba poczekać, ale nie ma przynajmniej tego chaosu jaki powodował PIS kiedy był u władzy.

dzik - Wto 19 Lut, 2008

anjas napisał/a:

jak by Kaczyńscy obsadzili swoimi kolegami więcej stołków to by było jeszcze lepiej.
Bo ze Skrzypkiem to był strzał w dziesiątke :D

Nie znasz sie, fachowiec na swoim miejscu :D
http://www.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4

M - Wto 19 Lut, 2008

Ja tylko mowie ze nic sie nie zmieniło i nie widze szans na lepiej.
anjas - Wto 19 Lut, 2008

widziałem kilka tych konferencji na żywo :) Były naprawdę dobre... ale jakoś za nimi nie tęsknię :D

Jednym z lepszych tekstów było złożenie życzeń imieninowych Władysławowi Grabskiemu :D (nie żyjącemu od prawie 70 lat, jak by nie było...)

A tu jedna z konferencji:
http://pl.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4

M - Wto 19 Lut, 2008

Nie odwracajmy uwagi tylko pogadajmy o super premierze co ladnie wyglada w tefałen.
anjas - Wto 19 Lut, 2008

eM napisał/a:
Nie odwracajmy uwagi tylko pogadajmy o super premierze co ladnie wyglada w tefałen.

Maciek, ja uwagi nie odwracam. Napisałem tylko, że rzeczy które przypisałeś, jak go nazwałeś, "płemiełowi" (wzrost cen żywności, inflacja) to nie jego zasługa a poplecznika PIS - Skrzypka.

Co do premiera. Moim zdaniem idealny nie jest, ale zdecydowanie lepszy niż Kaczyński. Gdybym miał ponownie głosować nie miałbym najmniejszych wątpliwości.

Jak chcesz możemy pogadać o polityce, ale warto chyba założyć nowy temat, bo nasze dyskusje są coraz dalsze od Kosowa i jego niepodległości.

Anonymous - Wto 19 Lut, 2008

ja proponuje nie rozmawiać o polityce polskiej bo to sie skończy kłótni idę o zakład :)
może wróćmy do sytuacji światowej
moim zdaniem będzie niepodległe Kosowo :)

M - Wto 19 Lut, 2008

Serbia wlazi zbrojnie do kosova, na serbie wlazi nato a na nato rosja.