Maciusiowy - Śro 20 Lut, 2008 Aston miażdży...a na 7 te felgi z czerwonym rantem - megafajneAnonymous - Śro 20 Lut, 2008 wiem... kilka tygodni wczesniej poczynilem jakies dzialania w tym kierunku Maciusiowy - Śro 20 Lut, 2008 hehehe...wiem, widziałem w pimpie Anonymous - Czw 21 Lut, 2008 8. ciekawostka: total golas prosto z aparatu:
9. astona nigdy nie za duzo.
10.
Marek23 - Czw 21 Lut, 2008 10 jest idealne...fydi - Czw 21 Lut, 2008 9. jak dla mnie trochę przesadzona (za dużo rzeczy w kadrze)
8. to jest grejt. szkoda tylko, że te latarnie tam powsadzali Anonymous - Czw 21 Lut, 2008
fydi napisał/a:
9. jak dla mnie trochę przesadzona (za dużo rzeczy w kadrze)
mi sie podoba i wstawilem dla odmiany. sa juz foty z przodu, takie bardziej tradycyjne dla tradycyjnych bardziej w tej mi sie podoba miejska jungla i to jak zajebiscie padaja cienie z zachodu slonca. to trwalo jakas minute jak to zauwazylem. dziesiatka tez jest dla odmiany, ujebana polowa auta Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 wstawiam sobie bo ta miejscowka mi chodzila po glowie juz chyba z rok. ale jeszcze tam wroce chyba...
oto fota ktorej nie bylo bo malo w niej auta:
11.
no i dwie inne, jak Rudy zauwazyl troche klimatem przypominaja sin city budka, kraweznik, sciana
12.
13.
anjas - Czw 06 Mar, 2008 ładnie focisz Jimi.
Widać duszę artysty.Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 dzieki stary, przyznam sie szczerze ze mam zajawke, wzielo mnie, bardzo fajna sprawa, polecam tym ktorzy jeszcze nie probowali tak semipowaznie. Kurcze musze otworzyc instrukcje obslugi aparatu i cos z niego wiecej probowac wyciagnac
Andrzejek jak bys co kiedys solo teges to wiesz gdzie teges nie? no i musze wreszcie w dzien porobic moze lakier z miniaka pierwszy raz pokazac bo do tej pory tez sie nie udawalo nikomu... hm.... anjas - Pią 07 Mar, 2008 Kurde, JIMI, piszę się na sesję solo. Mogę nawet ogolić nogi!!!
A tak serio, to jak będzie trochę lepsza pogoda to umyję i wypastuję samochód i fajnie by było uwiecznić go na dobrych fotach.
Na razie najlepsze foty mojego clio to te robione w BUW. Nie musimy ich przebijać, ale jeszcze kilka równie zajebistych by się przydało, nie powiem Anonymous - Śro 12 Mar, 2008 Temat postu: Osmielilem sie wrzucic kilka taktowdobrachlopaky.
coby impreze rozkrecic jako pierwszy wrzuce nie-zdjecia jako jakies tam pole wlasnych poszukiwan. mam nadzieje ze jesli ktos czym sie zajmuje to sie osmieli wrzucic.
Jest to pierwszy taki przypadek tutaj takze, wiecie, ekhem, badzcie nietolerancyjni dla takich wychyłów
jakis czas temu znany niektorym tutaj znajomy poprosil mnie zeby dal/zrobil mu jakas muzyke na jego strone. Tematyka tejze strony jest motoryzacyjna, ale zeby sie nie kojarzyc z tuning.pl zaproponowal zeby ta muzyka byla w jakims calu elegancka, a z drugiej strony jednak i nowoczesna... no i zeby sie podobalo targetowi. Wiadomo takie rzeczy tylko w erze Jako ze to byla przysluga to oczywiscie zadni muzycy i studio nie wchodzilo w rachube. Pojechalem wiec do starych ktoregos wolnego dnia, usiadlem do swojego starego sprawdzonego PCta z roznymi zabawkami i zrobilem cos takiego:
To jest LOOP. czyli pentelka ktora ma grac w kolko. Tutaj akurat jest puszczona tylko dwa razy, czyli laczenie wypada dokladnie w polowie, takze nie dziwcie ze nie ma ani poczatku ani zakonczenia. Jest za to cos fajnego na laczeniu czyli w okolicach 35sek. Czyli jeden loop trwa wlasnie ok.35sek zeby tak szybko sie nie nudzil staralem sie go dopracowac, no i forma kompozycji jest AAABCC1DD1.
totalnie domowo, nic nie zgrane. Tak troche od kuchni - nagralem fortepian na dyktafonie zwyklym, oczywiscie jakosc zadna wiec dodalem jeszcze efekt radia zeby bylo vintage'owo, poucinalem jeszcze nieco zeby bylo bardziej samplowo. Bas mimo ze brzmi komputerowo wzialem z Hammonda virtualnego. Bebny (loop) perkusja czy jak to nazwiecie zrobilem sam. zadnego uzywania szablonow itd. po kolei ulozylem wszystkie dzwieki. Mimo ze robie ogolnie w zyciu inne rzeczy to to mi zostalo z czasow jak robilem hiphopowe bity ziomalom jak mialem 14lat Dla zywszego efektu, a z dedykacja dla michala dodalem stękanie ktore jest samplem ukradzionym od Fabolousa ale nikt mi tego nie udowodni bo to trwa jakies 0.4 sekundy
Tytul - Automotive. Czyli po angielskiemu Samochodowy tak na prawde. A jest to tez gra slow Auto i motyw
ps. tylko plz nie sluchajcie (zabardzo) na laptopowych glosnikach...Gaydek - Śro 12 Mar, 2008 Really nice .anjas - Śro 12 Mar, 2008 podoba mnie siemBartli - Śro 12 Mar, 2008 Bardzo fajnie sklejone
Fortepian bardzo ładnie sobie plumka
Kiedyś się bawiłem takimi programami jak Dance eJay, HipHop eJay. Bardzo fajna zabawa była i strasznie wciągało