Anonymous - Wto 19 Lut, 2008 szyt. a moze sznurek nie pomaga ostrosci i lepiej na czyms te obiekty zainstalowac? dzik - Pon 07 Kwi, 2008 Nastepny projekt, panorama Warszawy, podejscie pierwsze testowe:
to jest miniatura:
to jest wycinek:
Calej fotki nie moge wkleic dlatego ze wazy ponad 4GB, szerokosc to 90.000 pikseli.
Zlozona jest z 655 fotek o rozdzielczosci 10Mpix
Focone na ogniskowej 200.106 - Pon 07 Kwi, 2008 bardzo fajny pomysl.. tez pewnie czasochlonne bylo poskladanie tego w calosc.strick - Pon 07 Kwi, 2008 łosz kurwa, dojebane CI to wyszłoAnonymous - Pon 07 Kwi, 2008 hehe dziku tez mialem ta faze niedawno nicedzik - Pon 09 Cze, 2008 Takie stworzenie na spacerze spotkalem:
Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 gdzie ty spacerujesz , fajne ma oko Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 eeeee panie moze bys Pan turbo wypuscił na specer
ale jestem pod wrazeniem
a moze chciałbys zrobic zdjecia wwa z innej strony?Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 niezle makro (szacunek)dzik - Nie 23 Lis, 2008 Jak ocenicie takie fotki?
Zdjecia sa bez kadrowania i obrobki.
Michał - Pon 24 Lis, 2008 fajne , podobają mi sie
kolory są nizłe .
pofotoszopuj trochje i będzie grubomi - Pon 24 Lis, 2008 na 1. troszkę głębia ostrości za mała chyba i za dużo sciany z ostrym cieniem w kadrze, drugie super, w trzecim kadr mógłby być nieco lepszy i dalsze oko ostre, ogólnie bardzo ładne, dotknij ich PS albo GIMPem (ale dotknij, żadnych fajerwerków) i będzie przekozak!dzik - Pon 24 Lis, 2008 dzieki panowie, musze cos ze swiatlem wymyslic, to bylo swiecone prowizorka, stad te cienie ktore mnie wkurzaja i zbyt ostre swiatlo
swiecone bylo swietlowkami, daja niestety one kiepskie kolory, blysk bylby lepszy
postaram sie troche poprawic PS'em, zobaczymy co z tego wyjdzie Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 mi sie dwojka najbardziej podoba bo ciagle jest ciasna a to nie przeszkadza. i fajnie szklo zagralo M - Pon 24 Lis, 2008 Pipi lanksztrum
Fajne fotki Piotrek, jak do pisma.