to gratuluje że zapomniałeś o 2 wojnie i o wydarzeniach Katania.
tak trzymać.
To jest konkurs filmowy, dają Oskara za film. Film jest tragiczny, reżyser ostatnio robi same badziewia, blokuje polskie kino. Tyle mam na ten temat do powiedzenia.
Wiadomo było, że Andrzejek zrobi coś takiego, bo właśnie na famie Katynia, ktowolwiek jeszcze na jego film pójdzie... Głosuje się na film, nie na historię. Jakby to jeszcze były ruskie oskary to może bym zagłosował.Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 mnie nie interesuje kto go nakręcił za ile i czy jest kiepski, mnie interesuje że opowiada historię i zwraca uwagę na wydarzenia Katynia, i być może wielu osobom otworzy oczy nawet europejczykom, chyba jak pamiętam francuzi czy angole którzy pytani w ankietach o przyczynach rozpoczęcia 2 wojny światowej pisali że to Polska była agresorem, trzeba dbać o prawdziwą historię ,, takie jest moje zdaniegaugan - Pią 22 Lut, 2008
mikson napisał/a:
mnie nie interesuje kto go nakręcił za ile i czy jest kiepski
to nie ten konkurs w takim razie, tu chodzi o jakosc filmu, a ta w przypadku Katynia jest co najmniej chu jowaAnonymous - Pią 22 Lut, 2008 pewnie jak większość filmów tam będących na liście,