Badi jak dajesz paska to jade
moge wziać w takim razie pare osób
Service Car bardzo nam sie przyda jak równiez fotoreperter Bad-i - Wto 26 Lut, 2008 w takim razie tylko laguna bo kombi Mick - Wto 26 Lut, 2008 mam nadzieje że chociaż nowa ta laguna, bo ja ze mnie się francuski piesek zrobił i starociami nie jeżdżę Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 podlaczy sie z nami w podróz jeszcze biały suzi swift 1.3 gti Bad-i - Śro 27 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
podlaczy sie z nami w podróz jeszcze biały suzi swift 1.3 gti
czy to oznacza ze znowu cala droge bedziemy jechac na odcince a pozniej bedziesz rownal sie nawet z Lublinami zeby zapytac czy tez jadą na KJS ?? Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
czy to oznacza ze znowu cala droge bedziemy jechac na odcince a pozniej bedziesz rownal sie nawet z Lublinami zeby zapytac czy tez jadą na KJS ??
nie to oznacza,ze ty jedziesz jakie 1wszy i dyktujesz tempo żółwiku BaRtO_206GT - Śro 27 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
podlaczy sie z nami w podróz jeszcze biały suzi swift 1.3 gti
Jedrek?Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
Jedrek?
si sinior - juz tez sie zgłosił i cos Budny wczoraj pytał czy jedziemy Bad-i - Śro 27 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Jedrek?
si sinior - juz tez sie zgłosił i cos Budny wczoraj pytał czy jedziemy
o Panie to znowu nam pozostanie jechac dla ludzi Bad-i - Śro 27 Lut, 2008 jest już REGULAMIN . Oskar nie wiem czy nie zalozymy treningowego ostatniego tlumika bo cos za wyraznie podkreslili te 93 dBAnonymous - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
jest już REGULAMIN . Oskar nie wiem czy nie zalozymy treningowego ostatniego tlumika bo cos za wyraznie podkreslili te 93 dB
nie zastanawiaj sie tylko zakladaj, zeby nie było potem jak w tomaszowie ze slickami Bad-i - Śro 27 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
jest już REGULAMIN . Oskar nie wiem czy nie zalozymy treningowego ostatniego tlumika bo cos za wyraznie podkreslili te 93 dB
nie zastanawiaj sie tylko zakladaj, zeby nie było potem jak w tomaszowie ze slickami
kurde mam dwa dni zeby przerejestrowac, wykupic NNW, kupic opony, i zmienic wydech (pytanie czy na tym treningowym od Szeji jest duzo ciszej )Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
, wykupic NNW, kupic opony, i zmienic wydech (pytanie czy na tym treningowym od Szeji jest duzo ciszej )
jak bedziesz kupował NNW nie mow ze to rajdówka, bo bede sie krzywic i albo policza ci jak za zborze, albo nie bede chciali sprzedac!!!
opony bede w czwartek wiec milcz
jak to treningowy to powinien byc odpowiednio cichszy Bad-i - Śro 27 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
, wykupic NNW, kupic opony, i zmienic wydech (pytanie czy na tym treningowym od Szeji jest duzo ciszej )
jak bedziesz kupował NNW nie mow ze to rajdówka
wysoki to ja moze jestem ale nie gupi CHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
(pytanie czy na tym treningowym od Szeji jest duzo ciszej )
Dees ma "serie" do sprzedania...
Gwarantuje ze jest cicha