Anonymous - Nie 02 Mar, 2008 zawsze wedline mozna wykorzystac takze do jajecznicy
w zestawie z tostami, serkiem brie, oliwkami, pomidorami i ogórkiem konserwowym
KonradMK - Nie 02 Mar, 2008 ładnie, ja często daję do jajecznicy kilka kawałków emmentaleraPiTT - Nie 02 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
ładnie, ja często daję do jajecznicy kilka kawałków emmentalera
a napis I Love You robisz lutownicąKonradMK - Nie 02 Mar, 2008 na twojej dupieAnonymous - Pon 03 Mar, 2008 no serek do jajka dobry , fajny placek wogóle Anonymous - Pon 03 Mar, 2008 Caprese & bruschetta - czas przygotowania 10minut (z czego 5minut w opiekaczu bruscettki)
niezbedne : ser mozarella, ser zółty, pomidory, oliwa, balsamico, bazylia (najlepiej świerza), pieczywo, tarka, opiekacz
zcieramy ser zółty i siekamy pomidorka
nastepnie "układamy" na pieczywie pomidory i zasypujemy serem zółtym (mozna dodac szczypte czosnku sypanego i skropic oliwa - teraz lub po podpieczeniu)
w miedzy czasie kroimy mozarelle i pomidory, ukladamy na talerzu i polewmy oliwa i octem balsamicznym (posypujemy suszaona bazylia - jak nie mamy swierzej)
po max 10minutach smacznego
ide spac KonradMK - Pon 03 Mar, 2008 chcesz mi powiedzieć że nie posmarowałeś masełkiem chlebka z obu stron przed wsadzeniem do piekarnika? raaaanyyyyyyyAnonymous - Pon 03 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
chcesz mi powiedzieć że nie posmarowałeś masełkiem chlebka z obu stron przed wsadzeniem do piekarnika? raaaanyyyyyyy
nie nie lubie i do bruschetty mi to pasuje, wole skropic oliwa troszke Bad-i - Pon 03 Mar, 2008 nie ma to jak Monte na deserek CHRZANEK - Pon 03 Mar, 2008 Marcel juz kupil kilo cebuli zeby za trzy tygodnie miec "stara cebulę" Anonymous - Pon 03 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Marcel juz kupil kilo cebuli zeby za trzy tygodnie miec "stara cebulę"
ziom ze co
wroc KonradMK - Pon 03 Mar, 2008 hehe no bez zdechłej cebuli nie będzie antykacowego omletu CHRZANEK - Pon 03 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
Czasem dopadnie cię głód zaraz po wstaniu z łóżka. Zaglądasz do lodówki a tam jak zwykle nienajlepiej - kilka jajek, resztki wędlin, trochę masła i zdechłe cebule.
Od tego sie zaczęlo Marcelku wyśpij sie dzieciaku Anonymous - Pon 03 Mar, 2008 na kaca jem
niezbedne do wykonania
szklanka 0,33ml
letnia woda - nie zimna
1 tabletka Alka-Seltzer
i po 15minutach czuje sie jak mlody bóg OSKAR - Pon 03 Mar, 2008 ladnie panowie.
ja ostatnio na sniadanko jogorcik naturalny i szklanka mleka.
ale widze ze kondziu ma konkurecje w kuchni.bo marceli tez jakies fotki o opis.
tylko jeszcze troszke i dogonisz w doswiadczeniu naszego glownego kucharza hothatch