To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Peugeot Sport Butique

Bad-i - Czw 06 Mar, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Oj tam Bad-i , masz homologowane 106 z homologacja i homologowanymi akcesoriami, więc masz czym jeździć w Rajdach.

Clio to chyba robileś nie po to żeby nim szaleć po lesie i straszyć wiewiórki, tylko po to żeby bylo piekne, jedyne, niepowtarzalne, i żeby Pan Ragnotti je zobaczyl i pomyślal: motyla noga to w Polsce też takie mają :D :D :D

He he no to prawda, Puga w swoim czasie i tak wydlubie (niestety za dobrze siebie znam). Szkoda tylko ze na przyklad takiego puga nie mozna dlubnac na Maxi i nim startowac. Bo sorry (wiem wiem ze ja kochacie) ale jakbym mial wyjechac Felicja Kit Car to wole jednak latac clio po lesie i straszyc wiewiorki :D

a Ragnotti to myslal ze mu w tym czasie zajeb........ auto z garazu tylko troche ubozsze :D \

tak dla ciekawosci napisze: w polsce mielismy wiecej Maxi niz bylo w papierach. Dwa auta klony Policaje nawet zabrali ;)

106 - Czw 06 Mar, 2008

Bad-i napisał/a:
tak dla ciekawosci napisze: w polsce mielismy wiecej Maxi niz bylo w papierach. Dwa auta klony Policaje nawet zabrali ;)

a cos wiecej ..... :)

Bad-i - Pią 07 Mar, 2008

106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:

a cos wiecej ..... :)

hehe no jak to?? Kiedys bylo nawet tak ze Renault Polska mialo dokumenty na 2 Maxi (oba byly dla Janusza - spec tarmac i gravel) a tutaj na rajdzie przyjechalo jeszcze jedno :D

Jedno to nawet z kopytami poszlo do Dani ;)

polll - Pią 07 Mar, 2008

takie same walki sa :D lub byly :D w super stajni rajdowej na lubelszczyznie ;D w jednym czasie lancer byl w olsztynie na agapicie :D i na rajdzie nowej zelandi :D numery rej byly takie same :D
Bad-i - Pią 07 Mar, 2008

numer rej. to nie to samo co numer homologacji ;)