To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tatoo

206 Gti - Sob 08 Mar, 2008

Niemy napisał/a:
chcialbym cos nieduzego w malo widocznym miejscu, najlepiej kolorowego, jednak nie jestem zdecydowany co by to mialo byc.

Miałem coś napisac ale po co..

106 - Sob 08 Mar, 2008

Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
mikson napisał/a:
nie rób kolorowego, kolory blakną, wchłaniają sie etc i wyglada to pozniej malo efektownie

To prawda.
Co prawda obecne tusze są o niebo lepsze od poprzednich, ale nie sposób przewidzieć jak będzie za pół wieku...

mam B&W i tez kolorowy - dobrze i ladnie zrobiony z 10 czy 8 lat temu.. jakos wybitnie
o niego nie dbam... roznicy z uplywem czasu nie zauwazam. robione bylo jak dobrez
pamietam holenderskimi tuszami ale od tego czasu pewnie sa jakies lepsze. jest na
ramieniu wysoko wiec inni go nie widza. jest bo mi sie podobal i podoba dalej.
kolejnych nie robie bo moj tatuator pojechal w swiat a komu innemu obawiam sie
powiezyc swoje cialo :)

KonradMK - Sob 08 Mar, 2008

kiedyś miałem fazę na tatuaże i tylko przez przypadek nie zrobiłem sobie jednego. imho mały tatuaż to jak mały kutas - fajnie że jest ale mógłby być większy. Niemy, jeśli mogę cię zainspirować to prace Geigera (to ten co wymyślił postać aliena, robi też rzeźby, meble, biżuterię) są ponadczasowe i mają klimat. Ja miałem mieć to na ramieniu:

PS tribale są dla bab ;)

Niemy - Sob 08 Mar, 2008

hmm takie cus nie bardzo mi podchodzi kondziu, czachy, alieny to nie dla mnie

panowie dawajcie foty swoich tatoo, moze cos mnie zainspiruje bo narazie (jak baba) sam nie wiem czego chce :rotfl:

celuje w cos stonowanego, a miejsce to myslalem nad lewym ramieniem lub lewa lopatka

DeeS - Sob 08 Mar, 2008

Niemy napisał/a:
bo narazie (jak baba) sam nie wiem czego chce :rotfl:

to moze w ogole nie robic ? :)

pit - Sob 08 Mar, 2008

No to ja się pochwale.
Bardzo długo szukałem wzoru i na tym staneło :faja:

KonradMK - Sob 08 Mar, 2008

Niemy napisał/a:
hmm takie cus nie bardzo mi podchodzi kondziu, czachy, alieny to nie dla mnie

panowie dawajcie foty swoich tatoo, moze cos mnie zainspiruje bo narazie (jak baba) sam nie wiem czego chce :rotfl:

celuje w cos stonowanego, a miejsce to myslalem nad lewym ramieniem lub lewa lopatka

łopatka bardziej boli :)

k-mart - Sob 08 Mar, 2008

Moj bardzo dobry ziom w Lbn ma profi studio na dziargi, polecam!!
Pudzian korzystal z jego uslug ;)

Anonymous - Sob 08 Mar, 2008

ja mam na łopacie, troszkę bolało na początku potem już jakoś znieczulasz się, podpowiem że teraz to już ostatni dobry termin żeby robić bo to musi się wygoić do lata żeby ze strupami nie chodził :)

a twórczość Geigera jest zakręcona, on ma nawet swoją knajpkę w takim stylu, gdzie krzesła to szkielety obcych itd.. oglądałem kiedyś jego album , świetnie rysuje.

Michał - Sob 08 Mar, 2008

niemy
ja proponuje coś takiego

Uśmiechnięty rekin w okularach, pod nim dwa kolty ( postolety ) skrzyzowane , a pod tym wszystkim
WŁADYSŁAWOWO 2006 , bądź wariacja, WŁADEK 2006 ( tylko nie WŁODEK !! )

Anonymous - Sob 08 Mar, 2008

... a rekin ma na pletwie wytatuowane "Nie badz taki sharxhunter..."
Anonymous - Nie 09 Mar, 2008

fajny jest taki jak ma pit tylko żeby zaczynał sie przy łopatce przechodził przez bark i kończył na piersi :D

Mi osobiście najbardziej podobał sie tatuaż Niemca z którym grałem w siate miał on tribale wzdłuż kręgosłupa i na całej długości odchodziły tribalowe odnogi świetny efekt :D

Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008

Ja nie jestem przeciwny o ile nie jesteś moją dziewczyną. Sam uważam, że na mnie dobrze wyglądał by znak Kyokushin z tyłu głowy (taki na 8-10cm wysokości)
CHRZANEK - Pon 10 Mar, 2008

KonradMK napisał/a:
tatuaż to jak mały kutas - fajnie że jest ale mógłby być większy

No Kondzio ma troche racji...
Tatuaze są niebezpieczne bo zrobisz jeden, obiecujesz sobie że już nigdy w życiu, po czym za rok już myślisz co by tu jeszcze zrobić...

Potwierdzam że lopatka troche boli, ale na kregoslupie tez nie jest przyjemnie...

PiTT - Pon 10 Mar, 2008

dobra to i jak wrzucę swoje foto z chłopakami z pracy