To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Bem 320d

r26rulez - Nie 09 Mar, 2008

gaugan,

jezeli juz masz brac bmw to bierz 123d-- duzo dobrego o nim pisza.

a za r26 masz w kly :D

Marek23 - Pon 10 Mar, 2008

Ja tam rozumiem Gaugana...
Ale 328 nidy nie będzie szybsze niż Foki ST, to tak do dziennika.

Może poczakaj na Fiata 500 w wersji Abarth :rotfl:

gaugan - Pon 10 Mar, 2008

naturalnie Mareczku, na torze nie ma o czym gadac, ale w trasie wydaje mi sie, ze by pozamiatal. jakis filmik widzialem, potem poszukam, ten Bem idzie do 250 fantastycznie...
pcs - Pon 10 Mar, 2008

gaugan napisał/a:
naturalnie Mareczku, na torze nie ma o czym gadac, ale w trasie wydaje mi sie, ze by pozamiatal. jakis filmik widzialem, potem poszukam, ten Bem idzie do 250 fantastycznie...

a nie myslalem o BMW 1 w coupe? za niewiele ponad 100tys kupisz diesla?

jestem w przyszlym tygodniu umowiony na 1 coupe w dieslu u Fusa. zobaczymy jak to sie sprawuje. faktycznie za 100 mozna miec calkiem juz ladna wersje. zdam raport, ale korci mnie to, ze ta 3 z USA, ktora wybralem bedzie mnie kosztowala ze wszystkim 90k. 3.0 R6, wypasiona pod sufit, w moim ulubionym white pearl... a za to mam brac auto mniejsze, wolniejsze, subiektywnie mniej wygladajace. no ale nic, pojezdze, moze mnie faktycznie urzeknie. tylko krowa nie zmienia

pzdr

Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008

HELOU ?!!!! a to : http://allegro.pl/item319...jeczny_woz.html

Diesel, ekonomiczny, niepowtarzalny... i kształtem przypomina BieMDablju :)

Anonymous - Pon 10 Mar, 2008

e90 mnie wizualnie nie bierze. tzn tak se... wiadomo ze kazde auto da sie zrobic, ale jakbys wzial e92 to.... :>

sorry za dokladki...

uuuuuuuuuuuufffffffffffff niezly kot!

bylem przed chwila w bawarii i macalem sie do tej 1 coupe nowej, ale to to zupelnie nie. wyglada jak taka miniaturka E92 wlasnie. a miniaturek nie lubie, zarowno Sznaucerow jak i wozow. juz bardziej mi sie ta zwykla 1 podoba. taka 120d mialem przez tydzien w ES. zrobilismy ponad 1000km, ogolnie bardzo na plus miala pare dziwnych rzeczy, jak np. silnik gasl podczas posotoju, naciskales gaz i sie zapalal.. poza tym ciezko bokiem latac, nie wszystko dawalo sie wylaczyc, ale jak poszedlem w teren to bardzo ukaralem AVIS ;) samochod mial poza tym na liczniki 400km jak go dostalismy

pzdr

rasta - Pon 10 Mar, 2008

Pisząc, że ST się kiepsko prowadzi śmiertelnie zgrzeszyłeś :crazy: Co jak co ale tego Focusowi zarzucić nie mozna! Motor ma 320 Nm od samego dołu do samego końca więc świetnie przyspiesza od zamknięcia licznika. % cylindrów robi swoje, brzmi przepięknie. Drobny wirusik i mamy >250 ps i >370 Nm. No ale z E92 nie ma co porównywać :/

alez ja nigdzie nie napisalem, ze sie zle prowadzi! nie mam pojecia, bo nie siedzialem w nim nawet. kiedys jedzilismy RS i bylo swietnie, szpera robila robote

pzdr

rasta - Pon 10 Mar, 2008

gaugan napisał/a:
co do ST. wygaje mi sie, ze kupujac taka 328i mam auto szybsze, 10x lepiej prowadzace sie, ciekawie wygladajace, wygodne i komfortowe. z tego co poczytalem spalanie na tym samym poziomie, a kultura 6 cylindrow nie do przecenienia. isn't it?

:/

Ps. ST nie ma szpery

Gaydek - Pon 10 Mar, 2008

gaugan, E90 320d to dobry wóz. Jeżdżę takim od maja 2007 roku, zdecydowanie polecam. Może ma za mało cylindrów, ale to można przeżyć ;) . Zdecydowanie odradzam najtańsze wersje. Koniecznie musisz doposażyć autko w "sportowe" fotele (z regulacją szerokości oparcia), "sportową" kierownicę (niekoniecznie ze znaczkiem M) i bi-ksenony (nie tylko ze względu na fajne ringi).

Gaydek, thanks za info

kupiles nowa w salonie czy uzywke? jakies rady co do samego zakupu? ciagnes moze z DE czy CH? czy normalnie u nas?

bylem dzisiaj w bawarii i jak skonfigurowalem taka jaka bym chcial, wyszlo kolo 150 000, wiec znacznie za duzo, dlatego szukam rocznej, z malym przebiegiem. stala taka 318d, ladna, ale motor juz za slaby

pozdro

Gaydek - Pon 10 Mar, 2008

Normalnie u nas, w salonie u Smorawińskiego w Poznaniu.

Widziałeś to? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3788417

thx, fajny, ale za ta cene mozna zlapac z poczatku 2007 juz. jutro zadzwonie popytam ile puszcza, bo wyglada jak nalezy

pozdr