jezeli juz masz brac bmw to bierz 123d-- duzo dobrego o nim pisza.
a za r26 masz w kly Marek23 - Pon 10 Mar, 2008 Ja tam rozumiem Gaugana...
Ale 328 nidy nie będzie szybsze niż Foki ST, to tak do dziennika.
Może poczakaj na Fiata 500 w wersji Abarth gaugan - Pon 10 Mar, 2008 naturalnie Mareczku, na torze nie ma o czym gadac, ale w trasie wydaje mi sie, ze by pozamiatal. jakis filmik widzialem, potem poszukam, ten Bem idzie do 250 fantastycznie...pcs - Pon 10 Mar, 2008
gaugan napisał/a:
naturalnie Mareczku, na torze nie ma o czym gadac, ale w trasie wydaje mi sie, ze by pozamiatal. jakis filmik widzialem, potem poszukam, ten Bem idzie do 250 fantastycznie...
a nie myslalem o BMW 1 w coupe? za niewiele ponad 100tys kupisz diesla?gaugan - Pon 10 Mar, 2008 jestem w przyszlym tygodniu umowiony na 1 coupe w dieslu u Fusa. zobaczymy jak to sie sprawuje. faktycznie za 100 mozna miec calkiem juz ladna wersje. zdam raport, ale korci mnie to, ze ta 3 z USA, ktora wybralem bedzie mnie kosztowala ze wszystkim 90k. 3.0 R6, wypasiona pod sufit, w moim ulubionym white pearl... a za to mam brac auto mniejsze, wolniejsze, subiektywnie mniej wygladajace. no ale nic, pojezdze, moze mnie faktycznie urzeknie. tylko krowa nie zmienia
Diesel, ekonomiczny, niepowtarzalny... i kształtem przypomina BieMDablju Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 e90 mnie wizualnie nie bierze. tzn tak se... wiadomo ze kazde auto da sie zrobic, ale jakbys wzial e92 to....
sorry za dokladki...
gaugan - Pon 10 Mar, 2008 uuuuuuuuuuuufffffffffffff niezly kot!
bylem przed chwila w bawarii i macalem sie do tej 1 coupe nowej, ale to to zupelnie nie. wyglada jak taka miniaturka E92 wlasnie. a miniaturek nie lubie, zarowno Sznaucerow jak i wozow. juz bardziej mi sie ta zwykla 1 podoba. taka 120d mialem przez tydzien w ES. zrobilismy ponad 1000km, ogolnie bardzo na plus miala pare dziwnych rzeczy, jak np. silnik gasl podczas posotoju, naciskales gaz i sie zapalal.. poza tym ciezko bokiem latac, nie wszystko dawalo sie wylaczyc, ale jak poszedlem w teren to bardzo ukaralem AVIS samochod mial poza tym na liczniki 400km jak go dostalismy
pzdrrasta - Pon 10 Mar, 2008 Pisząc, że ST się kiepsko prowadzi śmiertelnie zgrzeszyłeś Co jak co ale tego Focusowi zarzucić nie mozna! Motor ma 320 Nm od samego dołu do samego końca więc świetnie przyspiesza od zamknięcia licznika. % cylindrów robi swoje, brzmi przepięknie. Drobny wirusik i mamy >250 ps i >370 Nm. No ale z E92 nie ma co porównywać gaugan - Pon 10 Mar, 2008 alez ja nigdzie nie napisalem, ze sie zle prowadzi! nie mam pojecia, bo nie siedzialem w nim nawet. kiedys jedzilismy RS i bylo swietnie, szpera robila robote
pzdrrasta - Pon 10 Mar, 2008
gaugan napisał/a:
co do ST. wygaje mi sie, ze kupujac taka 328i mam auto szybsze, 10x lepiej prowadzace sie, ciekawie wygladajace, wygodne i komfortowe. z tego co poczytalem spalanie na tym samym poziomie, a kultura 6 cylindrow nie do przecenienia. isn't it?
Ps. ST nie ma szperyGaydek - Pon 10 Mar, 2008 gaugan, E90 320d to dobry wóz. Jeżdżę takim od maja 2007 roku, zdecydowanie polecam. Może ma za mało cylindrów, ale to można przeżyć . Zdecydowanie odradzam najtańsze wersje. Koniecznie musisz doposażyć autko w "sportowe" fotele (z regulacją szerokości oparcia), "sportową" kierownicę (niekoniecznie ze znaczkiem M) i bi-ksenony (nie tylko ze względu na fajne ringi).gaugan - Pon 10 Mar, 2008 Gaydek, thanks za info
kupiles nowa w salonie czy uzywke? jakies rady co do samego zakupu? ciagnes moze z DE czy CH? czy normalnie u nas?
bylem dzisiaj w bawarii i jak skonfigurowalem taka jaka bym chcial, wyszlo kolo 150 000, wiec znacznie za duzo, dlatego szukam rocznej, z malym przebiegiem. stala taka 318d, ladna, ale motor juz za slaby
pozdroGaydek - Pon 10 Mar, 2008 Normalnie u nas, w salonie u Smorawińskiego w Poznaniu.
Widziałeś to? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3788417gaugan - Pon 10 Mar, 2008 thx, fajny, ale za ta cene mozna zlapac z poczatku 2007 juz. jutro zadzwonie popytam ile puszcza, bo wyglada jak nalezy