dzik - Pią 14 Mar, 2008 mazda 6 to ciezki temat, kumpel w pracy jest "mazdziarzem"
zna conajmniej kilka osob ktore czekaja na ladna sztuke, tyle juz czekaja ze nawet te lekko odbiegajace od idealu lykna, kazda nowa sztuka na allegro jest sprawdzona w ciagu doby
na zachodzie tez latwo nie jest, duzo to smietniki
Dodam ze ostatnio przypadkiem zalapalem sie na test drive nowej lagi III. Strasznie przyjemny samochod.
Zdziwilo mnie tylko to ze w kombi bagaznik wydawal sie strasznie plytkiMarek23 - Pią 14 Mar, 2008 Mój brat ma Bmw 5 e39, 2003 rok, kombi, pełny wypas, 3.0d... Auto idzie jak burza, automat fajnie pracuje, naorawdę godne polecenia.
Cytat:
Dodam ze ostatnio przypadkiem zalapalem sie na test drive nowej lagi III. Strasznie przyjemny samochod.
Mi się nowa Laga podoba... Z jakim silnikiem jeździłeś?wasq - Pią 14 Mar, 2008 znajomy ma 5 e39 3,0d rowniez automat rocznik kolo 2000 i niestety juz zaczyna sie sypac w serwisie bmw nie potrafili sobie poradzic z usterka ani w lodzi ani w wawie wymieniali pokoleji kilogramy smieci zeby znalesc usterke ogolnie kumpel chce juz sie jej pozbyc a maja ja od nowosciPiTT - Pią 14 Mar, 2008
wasq napisał/a:
znajomy ma 5 e39 3,0d rowniez automat rocznik kolo 2000 i niestety juz zaczyna sie sypac w serwisie bmw nie potrafili sobie poradzic z usterka ani w lodzi ani w wawie wymieniali pokoleji kilogramy smieci zeby znalesc usterke ogolnie kumpel chce juz sie jej pozbyc a maja ja od nowosci
ale to silnik mu się sypie?
słyszałem właśnie że diesle niestety są 2 x droższe jeśli chodzi o serwisowanie i do tego mogą dojść problemy z turbiną
kiedyś gadałem z gościem z warsztatu w którym serwisuje
mieli klienta z E39 3.0d + wirus na ok 280KM
szybko padło turbo, po wymianie na nowe, znowu padło
po kolejnej wymianie silnik poszedł w pizdu, zaczął pluć olejem tak, że cały tył auta był czarny
na szczęście z silnikami benzynowymi nie ma najmniejszych problemów i przebiegi 400k są całkiem normalneMłody Papież - Sob 15 Mar, 2008 kombi
benzyna
2007r
17kkm
gwarancja do 2010
Anonymous - Sob 15 Mar, 2008 laga fajna ale miałem już francuzy przez kilka lat,
jednak wole w stronę niemiecka pójść np
http://www.allegro.pl/ite..._dvd_xenon.html
ma troszkę nakręcone 160tys nie mało ,, i czarny kolor hmmm
a jak nie to pozostanie opcja octavia 2letnia z 2.0 150KM
tylko jak v6 to na tył a nie na przód napęddzik - Nie 16 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Mi się nowa Laga podoba... Z jakim silnikiem jeździłeś?
2.0 16v, srednio sie zbiera ale musze przyznac ze do tego samochodu pasuje.
Chociaz chetnie bym sie przejechal dci.
Sam juz nie wiem czy istnieje samochod idealny, kilka dni temu posluchalem o przypadlosciach nowej A4. Sypie sie, co prawda pierdoly, ale zawsze. Wskaznik paliwa nie dziala, radio sie zacina, gra swoje nie mozna nic zrobic ani nawet wylaczyc itd.
Z tym wskaznikiem to chyba niemiecka specjalnosc, kumplowi wskaznik w pasku 1.8t nie dziala, w starym audi ktorym sie poruszam czasami tez nie dziala
Vectra to jakas porazka jak dla mnie. A octavie jesli w benzynie to 1.8t. Tylko ze wnetrze octavii to jakis dramat.Stacho - Nie 16 Mar, 2008 mikson, ja miałem octavie I i teraz też mam octavie II w domu
auto godne polecenia !PiTT - Nie 16 Mar, 2008 Mikson, jeśli wybierzesz BMW E39 to gwarantuję, że będziesz zadowolony
jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam na jazdę próbną a zaznaczam, że w takiej kasie jak Ty celujesz można wybrać ciekawą sztukęk-mart - Nie 16 Mar, 2008 mikson, jesli wybierzesz r5 gt turbo, gwarantuje ze bedziesz chodzil po scianach Stf - Nie 16 Mar, 2008 może coś takiego:
i wrażenia jak najbardziej pozytywneAnonymous - Nie 16 Mar, 2008 a8 bardzo fajna kanapa ale to już 8 letnie auto a ja chce kupić żeby pojeździć z 4lata a 12 lat to już sie robi stare auto i ciężkie do ogarnięcia eksploatacyijne ale 4.2 v8 to jest muzyka dla uszu!