Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 mowie ze bym robil gaydek... osobiscie cie zaprosze na spota mimo ze to bedzie ciagle puma MoRToN - Wto 18 Mar, 2008 Ładnie zrobiony macik jest Anonymous - Wto 18 Mar, 2008
MoRToN napisał/a:
Narazie nic nie widać ale wiem o juz o 3 szt hondziarzy 1 vw , 1 hopel i rover serii 1 .
warszawa? no i czarny mat czy kolorowe satynowe jakies?
gaydek wez pokaZ to swoje auto?
karaluch!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 "czarny mat jest kosior"
hehehe
ale nablyszczony skurczybyk
moj faworyt:
laski na to leca:
sorry za duzo fotek per posta ale juz nie wklejamGotti - Wto 18 Mar, 2008 we Wrocku jeździ gallardo matowe ale.... obklejone Gaydek - Wto 18 Mar, 2008 Zarzuciłeś mnie fotkami, napaliłem się na mat. Ciekawe co powie mój lakiernik, wydaje mi się, że mnie pogoni i tyle będzie z malowania .
Najlepszego w tym aucie nie widać. Kolektor wydechowy to kopia kolektora FRP ( http://www.forum.hothatch...p?p=94106#94106 ), ale z nierdzewki. Reszta wydechu z nierdzewki plus katalizator o zwiększonym przepływie i tłumik Supersprint. Zawieszenie to Bilstein B6 Sport plus sprężyny Eibach. Felgi małe, bo 15", ale za to z ET 15. Tylne lampy z diodami LED (custom z półproduktów Hella).Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 maluj na mat i nie wymiękaj
a jeszcze bardziej by mi puma w białym macie podchodziła ale to Twoj wybór
pozdro:DGaydek - Wto 18 Mar, 2008 Mam jeszcze jedną dobrą fotę.
Batmobil .Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 w sumie... (nie lubie takiego gadania ale) jakbys ja obnizyl (chyba sie da bilsteina? ) i cos zrobil z felgami to bedzie bardzo fajnie z czarnym matem... tylko to juz jest kierunek -> track whore.
jesli chodzi o lampy to z tylu jest przede wszystkim gladko a to dobrze, przodu tez dosc schludnie oprocz tego trojkacika na lampie, bylo by lepiej bez...
dajesz Gaydek - Wto 18 Mar, 2008
JIMEK napisał/a:
jakbys ja obnizyl (chyba sie da bilsteina? )
Obniżona jest, ale tylko o 30 mm. Pewnie się da coś z tym zrobić.
JIMEK napisał/a:
przodu tez dosc schludnie oprocz tego trojkacika na lampie, bylo by lepiej bez...
?
JIMEK napisał/a:
dajesz
Jutro jadę do lakiernika, zobaczymy co powie.MoRToN - Wto 18 Mar, 2008
JIMEK napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Narazie nic nie widać ale wiem o juz o 3 szt hondziarzy 1 vw , 1 hopel i rover serii 1 .
warszawa? no i czarny mat czy kolorowe satynowe jakies?
Tak tylko wawa.
rover i honda czarny, hopel biały z czarnymi elementami.Gaydek - Wto 18 Mar, 2008 Wiesz, gdzie się robią?MoRToN - Wto 18 Mar, 2008 Narazie sie łatają/wyminiają budy Gaydek - Śro 19 Mar, 2008