Anonymous - Czw 20 Mar, 2008 a wiesz że naprzeciwko twojego bloku co są tam magazyny ten teren jest sprzedany i w niedalekiej przyszłości będą nowe 10p budynki? i zrobi się kiszka z miejscami do parkowania już na maksa ale to pewnie za 3-5latstrick - Czw 20 Mar, 2008
kubas napisał/a:
nie fajne jest to ze nie mozna otworzyc pliku z offica w openie
Dało sie, czemu nie? Mnie ten program strasznie denerwował, najlepsze jest to, ze kumpel mi przesłał wykresy pionowe w openie wyszły poziome i jakies wogóle dziwne Misiek_lbn - Czw 20 Mar, 2008 z open office'a w MS Office otwiera
ale ogólnie open office to straszna kupa, mam i nie polecam Michał - Czw 20 Mar, 2008 gry poinstaluj.
bo nie zawsze będziesz miał co robić.saxorulez - Pią 21 Mar, 2008
mikson napisał/a:
le to pewnie za 3-5lat
mnie za 4 miesiące już tu nie będzie.. back to KonstancinGOKART - Pią 21 Mar, 2008 Łukasz , jezeli myslisz o tym office : http://img.ktr.pl/o/opof07stpledu/db.jpg
to ja bym go sobie darował.
Menu wywrócone do góry nogami, nie można się w tym połapać i wogółe jakieś mało fajne. Sam je doradziłem kumpeli bo musiała miec wszystko ory. ale potem jak to zainstalowaliśmy do wielka kicha Nijak ma się do pełnego pakietu Office który znamy.
Potem ściągnąłem Open Offica i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszystko hulało jak trzeba, układ menu i funkcji bliźniaczo podobny do tego z pełnego pakietu MS Office.
Można kupić na fakturkę tu:
http://www.komputronik.pl...talog,kat,6395/saxorulez - Pią 21 Mar, 2008 oki...
zwrócę uwagę.
ALe zmienił się interfejs czy poprostu są to jakieś ubogie wersje?GOKART - Pią 21 Mar, 2008 cały interface nie przypomina tego znanego pełnego pakietu z MS Office czyli:
tylko dla przykładu tak (screeny z wersji ang.) Microsoft Office 2007 OEM Home & Student edition :
http://upload.wikimedia.o...soft_Office.png
A i owszem, w funkcje jest b.ubogo. Menu u góry nie zawiera zbyt wielu pozycji co moze być lekkim szokiem po zakupie M - Pią 21 Mar, 2008 OpenOffice jest bardzo dobry, do podstawowego uzytku biurowego w sensie kompatybilnosci z ms.
ms office - OK ale nie jest kompatybilny nawet sam z sobąAnonymous - Pią 21 Mar, 2008 jest dobry jak chcesz otworzyć starszy dokument z office i to bez większych udziwnień typu przestawne tabele albo jakiś skrypt w środku, a z tego co wiem to z nowszymi formatami z office2007 praktycznie wykłada się ale nie testowałem bo przestałem używać open jakiś czas temu,anjas - Pią 21 Mar, 2008 ja robiłem kilka podejść do open office'a i zawsze miałem problemy.
Przy przenoszeniu dokumentów pomiędzy open a ms waliły się czcionki, były kłopoty z tabelkami itp. Finalnie musiałem kupić MsOffice, ale 2003, bo do 2007 nie mam cierpliwości.Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 a będziesz mógł otwierać nowe formaty offica 2007? michool_vt - Pią 21 Mar, 2008
mikson napisał/a:
a będziesz mógł otwierać nowe formaty offica 2007?
wystarczy zassac poprawke ze strony ms i dziala Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 oj to by było wbrew logice wypychania nowych produktów przez MS na rynek
masz gdzieś o tym info?michool_vt - Pią 21 Mar, 2008