fydi - Wto 01 Kwi, 2008 Ja się postaram zabrać z wami. Muszę tylko znaleźć sponsora aha ten sposób z holowaniem nie jest taki zły.... ktoś mnie weźmie na hol??:DLoko - Wto 01 Kwi, 2008 Halo nie napisałeś nic jak tam było w rabce są gdzieś wyniki zdjęcia lub cokolwiek? Jak trasa? konkurencja? Jak się jechało i w ogóle milion pytań fydi - Wto 01 Kwi, 2008
Loko napisał/a:
Halo nie napisałeś nic jak tam było w rabce są gdzieś wyniki zdjęcia lub cokolwiek? Jak trasa? konkurencja? Jak się jechało i w ogóle milion pytań
ogólnie tragedia jeśli chodzi o wynik
mam pytanko. do ilu można się rozpędzić na najdłuższej prostej (jeżeli taka istnieje) na tym torze?Loko - Wto 01 Kwi, 2008 Maksymalnie dokrecona do odcinki dwójka, moze nawet wypadało by już zmienić na 3 czyli ok 100 to jest maks na prostej przed mocnym hamowaniem.michool_vt - Śro 02 Kwi, 2008 mapen wyrazow
wlasciwie to sa dwa takie miejsca kolo 100km/h , ale mnie zawsze obraca w tym drugim mi - Śro 02 Kwi, 2008 co za debile... 110, Narcyz by pewnie 120 wykręcił
Jakieś 95 miałem w najszybszym miejscy 75-konną Micrą, dżą wykręcał pod 110 w 2 miejscach
(wszystkie wartości - z wyjątkiem mocy micry - podane są w wartościach odczytanych z prędkościomierza, mogą nieco odbiegać od stanu faktycznego) 106 - Śro 02 Kwi, 2008 ja na tym dlugim luku "na gorze toru" mialem 110, IIIci bieg w dieslu :)
ten zakret tam dobrze wydaje :)Anonymous - Śro 02 Kwi, 2008 Ktos z Was sie wybiera?mi - Śro 02 Kwi, 2008 ja Loko - Śro 02 Kwi, 2008 Moje saxo być wolne i ja takich prędkości tam nie osiągam , tylko w jednym miejscu toru dochodzę do odcinki na 2.michool_vt - Czw 03 Kwi, 2008 jak nie bedzie padalo to jestem tam pierwszy z łopata i zasype pare dziur mi - Pią 04 Kwi, 2008 trzymamy za słowo Bart - Pią 04 Kwi, 2008 o której planujeta być na miejscu?
może bym wpadł, ale raczej dieslem (doblo), bo nie wiem czy jutro alfę odzyskam.
Poza tym alfą raz w życiu po wyrazowie jeździłem (jedyny mój raz na torze ) i potem kilka stów mnie kosztowało naprawianie szkód miszczunio michool_vt - Pią 04 Kwi, 2008 chyba od 11,
jak nie bedzie padac to ja od okolo 9 bede budowal chope na najdluzszej prostej Bart - Pią 04 Kwi, 2008 no to sobie skoczę w plener, nie będzie to dla mnie novum