ICE - In Car Entertainment - SZUKAM BARDZO, BARDZO, BARDZO TANIEGO RADIA DO SAMOCHODU
Michał - Wto 15 Kwi, 2008 to będzie dobre połącznie
głosniki z przodu DLS'a i jakies lipne radio M - Wto 15 Kwi, 2008 alpina lipna?Jakarti - Wto 15 Kwi, 2008 ej.. nie obrazaj mojego darczyncy..
ja caluje stopy Rudemu... Michał - Wto 15 Kwi, 2008 kurde, zajebiste jest to ze dostajesz radio wogole !!
eM - no , do tych głośników które ma jaka to połowa alpin jest lipą ale dla mnie to alpina robi najlepsze radyjka mimo wszystko !!
Rudy dzieki !! przez ciebie teraz będe musiał sie użerać całą sobote z tym gamoniem w garażu Rudello - Wto 15 Kwi, 2008 Jaka poradzi sobie w garazu a ty bedzies kleil filmik Jakarti - Wto 15 Kwi, 2008 sesesese - Rudi - naprawde mega sie ciesze
dziekuje Michał - Wto 15 Kwi, 2008 dostałes grube radio , naprawde !!
teraz znajdziemy dogodny termin i pluginujemy.
ps. dałbyś rudeckiemu pomógł wieśniaku Jakarti - Śro 16 Kwi, 2008 cisza.
Rudy jestes mistrz
ps. dalem Bad-i - Śro 16 Kwi, 2008 Kuba a nie chcesz czegos takiego
Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008 ja znalazłem jeszcze kilka aktywnych głosników z wooferem
jakbys przytarł ta blondyne dzis w korku to dał bym ci za darmo a tak 5zł i sa twoje CHRZANEK - Śro 16 Kwi, 2008
Bad-i napisał/a:
Kuba a nie chcesz czegos takiego
Badi - jak masz naprawdę to ja rezerwuje !!
Marcel 08 napisał/a:
ja znalazłem jeszcze kilka aktywnych głosników z wooferem
Ziom to jest zestaw do kina domowego I to taki 6.1ChAnonymous - Śro 16 Kwi, 2008 no to kuba bedzie miał kino domowe w swojej Kropce Bad-i - Śro 16 Kwi, 2008 Chrzaniu dzisiaj pojade ja odkopac Rudello - Śro 16 Kwi, 2008 jako `rodzinka` zrobmy temat gdzie bedziemy wstawiac rzeczy ktore nam zalegaja, nie uzywamy a moga sie komus przydać. Mysle ze sie przyjmie pcs - Śro 16 Kwi, 2008
Rudello napisał/a:
jako `rodzinka` zrobmy temat gdzie bedziemy wstawiac rzeczy ktore nam zalegaja, nie uzywamy a moga sie komus przydać. Mysle ze sie przyjmie