strick - Czw 20 Lis, 2008 Jak termin bedzie ok, to ja oczywiscie tyżżżż saxorulez - Czw 20 Lis, 2008 ja chce kurtkę burtonaOSKAR - Czw 20 Lis, 2008
Marek23 napisał/a:
OSKAR napisał/a:
Jak jakies ciuszki i buty snowboardowe to dawaj info
Jutro będą ciuchy Oakleya, Burtona i Bonfirea. Buty Burtona. Stay tuned...
Cytat:
jakbyś miał 2 felgi do delty integrale 7x15 to też proszę o informację
A ja proszę o informację kiedy znowu teroryzujemy Kato by night...
OSKAR - Czw 20 Lis, 2008 [quote="Marek23"]
OSKAR napisał/a:
Jak jakies ciuszki i buty snowboardowe to dawaj info.
O nie panowie!!!!
Ja pierwszy bylem z tym pytaniem. ;d ;d
Marek dawaj do mnie PW, napewno sie dogadamy ;dmi - Pią 21 Lis, 2008 ...a na mnie pewnie nic, a nawet jeśli coś, to na pewno nie spodnie, rękawice albo kurtka Marek23 - Pią 21 Lis, 2008 Trochę jestem zagoniony i reszta aukcji pojawi się w przyszłym tygodniu...
Oscar, do Ciebie odezwę się pw...nox - Sob 22 Lis, 2008 i jo na terror chętny Marek23 - Czw 22 Sty, 2009 http://allegro.pl/item536..._mission_m.htmlsaxorulez - Czw 22 Sty, 2009 burton jest do dupy.. wolę Polsport KonradMK - Czw 22 Sty, 2009 jakieś 15 lat temu miałem narty polsportu, jeden sezon i same się połamały (żadnych wypadków) po prostu były taaaakie dobre wasq - Czw 22 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
jakieś 15 lat temu miałem narty polsportu, jeden sezon i same się połamały (żadnych wypadków) po prostu były taaaakie dobre
przynajmniej miales pewnosc ze w nowym sezonie mikropekniecia nie spowoduja jakiegos wypadku fydi - Czw 22 Sty, 2009 Ja też miałem Polsporty! Drugie narty w moim życiu. Podobno specjalnie przycięte w fabryce, żeby były krótsze KonradMK - Pią 23 Sty, 2009
wasq napisał/a:
KonradMK napisał/a:
jakieś 15 lat temu miałem narty polsportu, jeden sezon i same się połamały (żadnych wypadków) po prostu były taaaakie dobre
przynajmniej miales pewnosc ze w nowym sezonie mikropekniecia nie spowoduja jakiegos wypadku
fakt trochę jak francuskie samochody - zamiast się popsuć podczas długiej trasy, nie odpalają już pod domem
heheAnonymous - Pią 23 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
fakt trochę jak francuskie samochody - zamiast się popsuć podczas długiej trasy, nie odpalają już pod domem
hehe
dokładnie!!! wszystkie (2) awarie moich 106 zdarzały się właśnie pod domem KonradMK - Pią 23 Sty, 2009 na tym polega innowacyjność francuskich konstruktorów moje francuzy, a miałem ich 4, nigdy nie psuły się w trasie.