Młody Papież - Śro 23 Kwi, 2008 po 1. to jest chyba na tyle cywilizowany samochód że wyświetliłby cus na desce jakby siadła sondaBart - Śro 23 Kwi, 2008 teraz mam wypiętą wtyczkę od lambdy i żaden "check engine" się nie świeci. Samochód pochodzi jeszcze sprzed epoki "komputer steruje ułożeniem koła zapasowego i ma 3 czujniki tegoż koła" Młody Papież - Śro 23 Kwi, 2008 Ty... a może ta Twoja alfa to jakiś francuz jest?Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008
mi napisał/a:
się z olejem uparli... To NA PEWNO nie jest palony olej, mam peżoła to chyba potrafię odróżnić olej od nieprzepalonej mieszanki, nie?
ja taki pewny bym na Twoim miejscu nie bylKonradMK - Śro 23 Kwi, 2008 jak śmierdzi to olejmi - Śro 23 Kwi, 2008 właśnie nie śmierdzi olejem absolutnie...KonradMK - Śro 23 Kwi, 2008 to czym? saxorulez - Śro 23 Kwi, 2008 fiołkami ??mi - Śro 23 Kwi, 2008 tak bardziej pod goździki podchodzi...
bart napisał/a:
spaliny śmierdzą jak w starym poldku na ssaniu
jakaś taka niespalona mieszanka...Vlodarsky - Śro 23 Kwi, 2008 I tak pierścienie są do wymiany hehe AX też tak ma, że na kopcia puszcza przy zmianie biegów na wysokich obrotach jak jadę tak, żeby v-tec się nie włączał to tego nie ma M - Śro 23 Kwi, 2008 olej.KonradMK - Śro 23 Kwi, 2008 czyli zmień olej na mniej śmierdzący przy smażeniu heheBart - Pią 02 Maj, 2008 lambada w samochodzie okazała się być padnięta, mam teraz nową i założony katalizator - wszystko wróciło do normy - nic podejrzanego z rury nie leci. Michał - Pią 02 Maj, 2008 miałem racje
daj pomógł Anonymous - Pon 05 Maj, 2008 wkreca nas
wlal moto doktora zamiast oleju i przestalo kopcic
to napewno pierscienie