to powiedz mi jak to jest, że ty podjeżdżasz we wtorek i masz auto na czwartek a Bartek stoi tam już kolejny miesiąc i nic? W ten sposób to clio nigdy nie opuści jego warsztatu.
nie mam pojecia, ale moze dlatego ze ja nie mam az tak grubych tematow jak poskladanie silnika hybrydy.
jesli chodzi o mnie to.. poskladanie silnika hybrydy czyli skrecenie bloku z glowica gdzie wszystko idealnie pasuje, dorobienie flanszy pod przepustnice i wsadzenie silnika do budy.. Adas powiedzial ze takie cos zajmuje mu max 2 dni.. a nie tyle czasu..Bad-i - Nie 27 Kwi, 2008 Panowie koorwa jak hybryda..... nie po to wydalem 12 tysi na graty zeby Adas powiedzial ze to nie pasuje. To jest wszystko plug & play......
Ja mysle ze Adas bierze na siebie te roboty ktore nie niosa za soba zadnego ryzyka i tyle...Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 no to widzicie przez kogo wasze auta sa nie poskladane przyjezdza grzechwe srode i mowi z czwartek musi miec auto bo w pt BK ... - zarcik oczywiscie
ale moze powiedzcie ze jest BK w sobote przez torem i juz Anonymous - Czw 01 Maj, 2008 no jak vlodar zrobi serwisa to lypy nie ma
jedno ci odradze - citroen na ul.narocz
a vlodar dobry chopak jest