MotorSport - [INFO][KJS]PZM Okręgu Krakowskiego w KJS
Anonymous - Śro 30 Kwi, 2008 no niezle macie obsadzona klase - grube fury dobra konkyrencja fydi - Sob 31 Maj, 2008 dobra kto nam (qbus i ja) jutro kibicuje?:D
odcinki są na maxi schrottcie i w Wieliczce koło Plusa.michool_vt - Sob 31 Maj, 2008
fydi napisał/a:
dobra kto nam (qbus i ja) jutro kibicuje?:D
odcinki są na maxi schrottcie i w Wieliczce koło Plusa.
moze ja , ale to fifty/fifty bo geenralnei zle sie dzieje qbus - Nie 01 Cze, 2008 fydi chyba 5 klasie, ja nie wiem... 12?13? dobrze mi sie jechalo do czasu, max attack toyo pokleilo szedlem wszystko i... i kurwa kurwa kurwa kurwa zjebalem nigdy tak nie zjebalem jak teraz zaczalem slalom od zlej strony, hamowanie, zgasl silnik, cofanie i dawaj dalej... 22 sek w plecy... potem jeszcze na nastepnej probie mnie obrocilo, rozkojarzenie robi swoje.fydi - Nie 01 Cze, 2008 my 5 miejsce w klasie. ogólnie to tylko jeden błąd, tak to czysto pojechaliśmy. raz nie wydało na nawrocie i trzeba było cofać. dość spora strata niestety bo 6-7 sek. gdyby nie to ....:D auto dzisiaj chciało jechać, nowa guma kleiła niesamowicie dobrze, tylko ja tak dzisiaj dziwnie jechałem. mało agresji i chyba brak wjeżdżenia w auto dlatego czasy były dzisiaj gorsze niż powinny.
upał niesamowity. spaliłem sobie na słońcu lewą rękę bo chłodziłem pachę na dojazdówkach
Marek23 musisz mi pokazać jak prawidłowo robić nawroty i slalomy bo z tym mam największy problem.fydi - Nie 01 Cze, 2008 my 5 miejsce w klasie. ogólnie to tylko jeden błąd, tak to czysto pojechaliśmy. raz nie wydało na nawrocie i trzeba było cofać. dość spora strata niestety bo 6-7 sek. gdyby nie to ....:D auto dzisiaj chciało jechać, nowa guma kleiła niesamowicie dobrze, tylko ja tak dzisiaj dziwnie jechałem. mało agresji i chyba brak wjeżdżenia w auto dlatego czasy były dzisiaj gorsze niż powinny.
upał niesamowity. spaliłem sobie na słońcu, lewą rękę bo chłodziłem pachę na dojazdówkach
Marek23 musisz mi pokazać jak prawidłowo robić nawroty i slalomy bo z tym mam największy problem.matt - Pon 02 Cze, 2008 byłem na drugiej pętli na maxi, fydi faktycznie agresji specjalnej nie było ale jak widać nie potrzeba, 5 msc gratki ... natomiastqbus, to Twoje to to białe? .... tak obserwując to miałem wrażenie, że zapyla to niesamowicie
pozdr. mattqbus - Pon 02 Cze, 2008 takie jak mam w avatarze tylko białe... druga petle jechalo mi sie dobrze do czasu odcinku w wieliczce... dobra czekamy az marek zlozy clio i jedziemy do niego trenowac matt - Pon 02 Cze, 2008 qbus, marek coś mi wspominał faktycznie o treningu jakimś ...... jak coś to też się piszę!
qbus, marek coś mi wspominał faktycznie o treningu jakimś ...... jak coś to też się piszę!
pozdr. matt
tylko to chyba on mial przyjechac do krk;Dmatt - Pią 06 Cze, 2008 ade, jak gadaliśmy kiedyś w tychach to mówił, że na śląsku może cosik zorganizuje qbus - Pon 30 Cze, 2008
wczoraj odbyl sie kjs w limanowej, fydi niestety nie ukonczyl z powodu awari skrzyni biegow, mi szczesliwie udalo sie uzyskac 3 miejsce w klasie i 10 w generalce, do czolowej dwojki nie mam podejscia (rallye krotka skrzynia itp, s16 dolot wydech) auta sa bardzo szybkie a chlopaki raczej bledow nie popelniaja ale nie poddajemy sie i walczymy dalej.qbus - Wto 01 Lip, 2008 Bo liczy sie zabawa!!
fydi - Wto 10 Mar, 2009 Panowie z południa, są trzy imprezki:
22 marca I Kreciolek krakowski http://rajdowykrakow.republika.pl/Imprezy.html
tanio i blisko. maxi schrott co oznacza, że mogą być dziury (zależy jak poprowadzą próbę), ale też fajny teren do upalania.
też blisko, nie duży placyk natomiast dość równy. no i nagrody! ja sprzedaje auto, ale inni powinni walczyć o quada. moim zdaniem mamy potencjał na forum, aby zgarnąć główną nagrodę (pod warunkiem, że nikt nie powiem Masteli o tym )
Co rajdowcy? Otwieramy sezon?
Mnie najbliższe są dwie ostatnie imprezy i nastawiam się na start w nich.