fydi - Śro 14 Maj, 2008 tylko tym razem nie palcie kapcia! bo wtedy na pewno sie zejdą spacerowicze qbus - Śro 14 Maj, 2008 Loko zjebales sprawe... i co teraz? kto podejmie decyzje gdzie?
imo maxi jest jednak bardziej zdala od cywilizacji a jak bedzie wiecej aut to im dalej ludzi tym lepiej.michool_vt - Śro 14 Maj, 2008 obojetnie gdzie , lotnisko lepsze bo szybciej bedzie
mi nie przyjezdzaj bo masz za szybkie auto...fydi - Śro 14 Maj, 2008
michool_vt napisał/a:
mi nie przyjezdzaj bo masz za szybkie auto...
chodzi oczywiści o pandeszymlorek - Czw 15 Maj, 2008 U ekipy z WWA pojawiłem sie przy okazji barbórki teraz wypadałoby wpaść poznać ziomów z Krakowa, jak się uda w piątek odebrać fiata to wpadam z dziewczyną przy okazji zrobimy sobie wycieczke po Kraku ! mi - Czw 15 Maj, 2008
fydi napisał/a:
michool_vt napisał/a:
mi nie przyjezdzaj bo masz za szybkie auto...
chodzi oczywiści o pande
...najpewniej nią właśnie przyjadę
...ale już na 14", więc i tak Was zniszczę Janusz - Czw 15 Maj, 2008 dobra..:D ja bym był za lotniskiem bo anwa to o jejku jejku jest.. a zwierzaczków mi sie zmieniać nie chce...;p jak Tylko mi nie wypadnie wyjazd do Wiednia w czwartek to I'm in..:D tylko muszę jakieś oponki 15' zorganizować do meczenia... bo łyse zimówki sie nie bardzo nadają a 16 szkoda po tych dziurach...Młody Papież - Pią 16 Maj, 2008 kurde kurde... może zmienie fotelll i tez bym wpadł? ale mam nadzieje że bedą dzifki i narkotyki? Bart - Pią 16 Maj, 2008 jeśli będę miał czas to postaram się wpaść, problem w tym, że nie bardzo mam czym...
z hotheczy mam pod ręką doblo turbo interkóler michool_vt - Pią 16 Maj, 2008
bart napisał/a:
doblo turbo
jeah turbo radzi!! mi - Pon 19 Maj, 2008 dobra tempe chooje, co, jak i kiedy? Pobrać z sobą ziomów z ytrc jakichś? Decydujcież ostatecznie, Wasz terenmichool_vt - Pon 19 Maj, 2008 wielce szanowny kolego ze śląska,
mi napisał/a:
co
co co? bierz i już
mi napisał/a:
jak
jak tam chcesz
mi napisał/a:
kiedy?
wszystko jest napisane..
jak nie wiesz gdzie ta miejscowka to Cie zgarnei dotrzemy na nia razem, ok?
wpadaj z ytrckghmabsfbi - znamy sie, bedzie git
ps. mam nadzieje ze miejscowka wypali i nie bedzie padalo 106 - Pon 19 Maj, 2008 to w koncu maxi czy lotnisko... bo ja tempy ch.. jestem i mi trzeba drukowanymi michool_vt - Pon 19 Maj, 2008 LOTNISKOmi - Pon 19 Maj, 2008 ja jestem tempszym choojem - o której godzinie? Dopiero o 16. czy cuś wcześniej? Też drukowanymi poproszę!