Pilnie sprzedam pełnoletnią kobiete zwaną Drezyna. Pełnoletnia bo ma 22 lata. Jest oszczędna w utrzymaniu bo pije gaz. Na 100 km w mieście spala około 10 litrów gazu a w trasie spadła nawet do 8 litrów Tak tak, kochani byłem nią w trasie na mazury i spowrotem czyli około 350 km w jedna stronę i mnie nie zawiodła SZOK. Kolejne badanie techniczne do zrobienia we wrześniu, a ubezpieczenie jest do lipca. Napewno nie jestem pierwszym włąscicielem bo na spełna 22 lata przejeżdziłem nią tylko rok. Dlaczego tylko ?? Bo jestem zmuszony oddać ladacznice w inne ręce bo tydzień temu kupiłem deko większy pojazd którym nie boję się jeżdzić całą rodziną. Ostatnio lub przez cały rok użytkowania poniosłem koszty związane z regeneracją alternatora, wymianą świec i kabli. Również jest nowa frontowa szyba. A i oponki nawet nie są w tak tragicznym stanie bo zafundowałem jej w grudniu używane zimówki. To tyle co mogłem napisać bardzo dobrego o tym samochodzie.
Jeśli chcesz kupić samochód w salonowym stanie to nie jest to oferta dla ciebie. Biedaczyna ma lakier w dwóch kolorach a dokładniej przód jest w przepięknym zielonym metaliku a tył w sprayu bez połysku . Napewno nie licz na to ze podłoga jest w idealnym stanie bo leżą na niej teoretycznie dwa płaty blachy na nitach. Ale spokojnie nikt nie wypadnie.
Jeśli jesteś fanatykiem i będziesz chciał dłużej pojeżdzić nią to z czasem czeka cię wymiana prawego przegubu
Jedno co mogę zagwarantować to to że dziś moją kochaną drezynkę odpaliłem za pierszwym razem.
Posiada hak oraz dwa komplety kluczyków.Gratis dorzucam blokadę na kierownicę, która idealnie sprawuje się jako podtrzymanie tylniej klapyAnonymous - Pon 19 Maj, 2008
zajac napisał/a:
350 km w jedna stronę i mnie nie zawiodła SZOK
Nie wiedziałem ze takie trasy to wyczyn strick - Pon 19 Maj, 2008
zajac napisał/a:
którym nie boję się jeżdzić całą rodziną
Czyli tym sie bał jezdzicAnonymous - Czw 22 Maj, 2008 Samochód eksploatowany przez kobietę.
nic dodać nic ująć k-mart - Pią 30 Maj, 2008 o kurwa mac ja pierdole! k-mart - Pią 30 Maj, 2008 co z cenzura?? Czy mi wszystko wolno pisac? Młody Papież - Pią 18 Lip, 2008 Stan samochodu - wzorka !!!! http://moto.allegro.pl/it...egocjacji_.htmlKonradMK - Pią 18 Lip, 2008 nowy model BMW - SIKORA
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5402608strick - Pią 18 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
nowy model BMW - SIKORA
Tak jest napisane : "BMW 318 diesel - BMW SIKORA"
A to znaczy, ze diler nazywa sie SIKORA, to koles z mikołowa i ma salon tu i w bielsku