Bart - Śro 28 Maj, 2008 mikson, tak bardzo Cię proszę...ps - Śro 28 Maj, 2008 musze przyznac, ze nieco mnie zdziwil ten nalot na Camry.
absolutnie nie ma sie czym jarac, ale wg mnie to stosunkowo tania, bardzo przestronna limuzyna gdzies pomiedzy klasa srednia a srednia wyzsza.
Wnetrze podobnie jak w Avensis mk1 vs Avensis mk2 zrobilo duzy postep w kwestii jakosci. A silnik 3.5v6 naprawde robi robote - 0-100 cos ponizej 7s.
Jak dla mnie - kawal solidnego auta...
Bez grama polotu. ot coM - Śro 28 Maj, 2008 Ta skoda taki kundel bmw i laguny KonradMK - Śro 28 Maj, 2008 jak to skoda, idealna dla biznesmenów z bazaru
PS sorry ale dla mnie superb to było takie auto dla czerstwiaka z ogorzałą mordą w drogim garniturze, który uwielbia tłumaczyć podobieństwa octavii i passata żeby usprawiedliwić swój wybór. w biedniejszej wersji kolo w czapce z daszkiem tłumaczy się z kupna fabii bo to przecież golf tylko tańszy M - Śro 28 Maj, 2008 Takich co zaczynali sprzedając na łóżku polowym na stadionie anjas - Śro 28 Maj, 2008
eM napisał/a:
Takich co zaczynali sprzedając na łóżku polowym na stadionie
tacy to często jeżdżą teraz s-klassąKonradMK - Śro 28 Maj, 2008
eM napisał/a:
Takich co zaczynali sprzedając na łóżku polowym na stadionie
dokładnie. fura za 100 tysi zajebana cała truskawkami albo kwiatamiAnonymous - Śro 28 Maj, 2008 kondziu hahahha dobre
no właśnie dla mnie camry jest kawałkiem solidnego auta i nic więcej, jest duża i ma kawał silnika ale nic więcej, też nie rozumiem nalotu na camry, zawsze to był tapczan bez większych emocji, co do superba to dla mnie to jest generalnie taki passat z innym dizajnem i tyle, te same silniki, taki sam komfort podobna cena ,,KonradMK - Śro 28 Maj, 2008 mi też bo ma na wyposażeniu wieszak na kapelusz, seryjną blokadę na kierownicę i 10 kompletów białych pokrowców na zagłówki z logiem firmyAnonymous - Śro 28 Maj, 2008 czyli bardzo praktyczne europejskie dodatki ps - Śro 28 Maj, 2008 superb ma jedna jedyna ciekawa ceche - miliardy zylionow przestrzeni na nogi dla pasazerow z tylu. Ciekawe, czy ktos to kiedys porownywal z innymi autami - obstawiam, ze celuje w klase lux.Michał - Śro 28 Maj, 2008 Marku - w latach 90 to mało kogo było stać w wawie na camre ... A dolewając oliwy, to ci powiem ze teraz kazdy handlarzyna w wawie jedzi paskiem takim jak ty masz ( TAK BADI moze i wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !! ) Żeby jeszcze mocniej uderzyć , nawet w siebie, moj stary jedzi paskiem , a na carme nie było go stać juz ( mówimy o nowych furencjach ) Mareczku, nie znasz realii Warszawskich.
A superp , wolałbym tą poprzednią. Ta nowa jest obrzydliwa z tyłu ...Michał - Śro 28 Maj, 2008 to mnie jara
fura dla czarnego handlarza dragsów.
jakby w srodku było 1.6 to nawet bym sie nie zastanawiał
Anonymous - Śro 28 Maj, 2008
Michał napisał/a:
wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !!
Michał napisał/a:
fura dla czarnego handlarza dragsów.
Marek23 - Śro 28 Maj, 2008
Michał napisał/a:
Marku - w latach 90 to mało kogo było stać w wawie na camre ... A dolewając oliwy, to ci powiem ze teraz kazdy handlarzyna w wawie jedzi paskiem takim jak ty masz ( TAK BADI moze i wysoki jesteś, ale moja masa niszczy twoją , niski-krępy !! A DZIA !! ) Żeby jeszcze mocniej uderzyć , nawet w siebie, moj stary jedzi paskiem , a na carme nie było go stać juz ( mówimy o nowych furencjach ) Mareczku, nie znasz realii Warszawskich.
A superp , wolałbym tą poprzednią. Ta nowa jest obrzydliwa z tyłu ...
Dzisiaj jest dzień dogadywania. Ziombel, ja jeżdżę paskiem, bo ptrzebuje kombi w dieslu, stosunkowo szybkie i żeby się nie psuło. I chóc pasek to tylko pasek, to se te Camry nie może obok niego stanąć. I nie wiem co do tego mają realia warszawskie. Marna Camry zawsze nią będzie. Sorry, ziom. Na furach to Ty się cienko znasz, więc w tym temacie nie jesteś partnerem do dyskusji. U nas się jeździ MB, Audi i Bmw. Jak u Ciebie się jaraja Camry to wyrazy współczucia. Love
PS. Tak czytam hasła typu "handlarzyna,itd" i się zastanawiam czy tu na forum wszyscy w radach nadzorczych zasiadają, że tak po zwykłych ludziach jadą...