To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - hilux by się przydał

Michał - Pią 06 Cze, 2008

JA NIE UZYWAM KIERUNKóW
ale czerwoni są nietykalni :D

KonradMK - Pią 06 Cze, 2008

na hamów przydałoby się duże auto, bo tego tylko się boją. Np Dodge Ram z syreną okrętową zamiast trąbki :D

o taki: http://pl.youtube.com/watch?v=3WO1R93MpdU

Misiek_lbn - Pią 06 Cze, 2008

ciekawe ile zrobienie takiego kosztuje :D
wie ktoś coś o tym :?: :D

KonradMK - Pią 06 Cze, 2008

sam sobie możesz zrobić, musisz mieć mocną sprężarkę i jakąkolwiek trąbkę :D
Janusz - Pią 06 Cze, 2008

heheh ja widziałem inny filmik z tymi kolesiami:D:D na końcu złapał ich gliniarz na zwykła kontrole..:D pooglądał samochód.. nachyli koło maski i..... kazał zatrąbić :rotfl: :rotfl:
GOKART - Pią 06 Cze, 2008

Janusz napisał/a:
heheh ja widziałem inny filmik z tymi kolesiami:D:D na końcu złapał ich gliniarz na zwykła kontrole..:D pooglądał samochód.. nachyli koło maski i..... kazał zatrąbić :rotfl: :rotfl:

przeżył ? :D

Janusz - Pią 06 Cze, 2008

nie wiem.... w tym momencie sie filmik kończył.... wiedza jak podtrzymać atmosferkę...:D
rasta - Sob 07 Cze, 2008

KonradMK napisał/a:
na hamów przydałoby się duże auto, bo tego tylko się boją. Np Dodge Ram z syreną okrętową zamiast trąbki

Ostatnio miałem okazję pomacać Dode RAM w wersji SRT-10, poporsu maskarator - 22 cali fela w serii, a pod nią ledwo mieszczący się zacisk =P~

Takie cacko idealnie by się nadało ;D

Anonymous - Wto 10 Cze, 2008

Ja chyba zaczne wozic w samochdzie jakas rurke do obrony... dzis jakis "biznesmenik" z z forda mondeo o numerze KR 611AT postanowil uswiadomic mnie ze w miejscu w ktorym mialem zamiar zawrocic w jego opinii robic tego nie moge. trabil wiec i ja zaczalm (a co ;) ) po czym zobaczylem ze idzie w moja strone wiec zamknalem szybe i zablokowalem drzwi bo jakos nie mialem nastroju na bojki - jechalem z kumplem w aucie a tamten koles byl sam ;)
Pokrzyczal cos i przypie^$% mi w szybe ale ocala wiec ok wtedy zobaczylem ze da sie jechac bo z rpzeciwka czysto to koles wydupczyl mi nad lewa tylna szyba w laczenie blonika i dachu tam gdzie tak dostyc twardo jest no i efekt tego jest taki ze nie wiem jak jego reka ale dach jest w tym miejscu krzywy - sprawa zgloszona policji i teraz zobaczymy co sie bedzie dzialo... masakra...

Michał - Śro 11 Cze, 2008

o kurwa ...
dobrze ze nie kozaczyłeś. Teraz to on będzie miał większe problemy ... szkoda samochodu ...

Niemy - Pią 13 Cze, 2008

gratuluje 'chlodnego podejscia do sprawy'

ja bym nie wytrzymal!

Mick - Pią 13 Cze, 2008

takich sytuacji jest na prawde na mieście mnóstwo...
miałem podobną akcje z walnięciem w szybę... w Starej Miłosnej...
a wychodzeń z samochodu zaliczyłem kilkanaście... raz wyszedłem jak jechałem z moją mamą... aż mnie odciągała od gościa, żebym nie zabił... poprostu się na mnie rzucił a ja go kopałem ;D bo na rądzie zjechał poprostu we mnie a saxo miałem wtedy około 6 dni wiec wiecie co wtedy musiałem czuć....

Misiek_lbn - Pią 13 Cze, 2008

http://www.nokaut.pl/ofer...ter-rmg-19.html
takie coś skutecznie studzi panów cwaniaków...

kubas - Pią 13 Cze, 2008

agresja budzi agresje ;D
Loko - Sob 14 Cze, 2008

kubas napisał/a:
agresja budzi agresje ;D

O dokładnie, do jazdy po mieście trzeba podchodzić zdecydowanie na lajcie, jak ktoś na mnie trąbi to po prostu to olewam, albo wychodzę po angielsku ;) , pedał w podłogę i seeeja mnie tu wcale nie było :D , sam używam klaksonu tylko i wyłącznie jak ktoś mnie nie widzi i zmienia na mnie pas, albo toczy się na mnie z górki, ale wtedy też raczej staram się o przyjazne titnięcia w postaci dwóch krótkich naciśnięć klaksonu. Nigdy nie trąbie, dlatego że ktoś jedzie źle, czy nie tak jak mi się podoba, za to czasami śmiejąc się grożę palcem :D Po prostu nie ma się co denerwować, bo to tylko nam samym na niekorzyść wychodzi, chociaż wiadomo ze nie zawsze udaje się zachować spokój ;) to trzeba się starać w każdej sytuacji.