Marek23, nie powiem że nie powinno Ci być wstyd... ja bynajmniej się na Tobie zawiodłem
Czuję się jak w podstawówce... Wtedy z dużą nadwagą i olbrzymimi okularami pierwsze odrzucenie przez Asię-piękność z mojej klasy. Dajesz ziom, kim ona jest, nie znęcaj się. Lepiej pożycz Puga to jutrzejszy rajd amatorski Młody Papież - Sob 07 Cze, 2008
Marek23 napisał/a:
kim ona jest
???!!!!
o nie! chcesz Nas wszystkich pomordować?!! mógłbym pożyczyć peżoła, myślałem wcześniej o starcie... ale po tym wszystkim... ojjjj nie wieeemmmm.......
Greg... co to z tą mocą?? Marek23 - Sob 07 Cze, 2008
Dżon napisał/a:
o nie! chcesz Nas wszystkich pomordować?!! mógłbym pożyczyć peżoła, myślałem wcześniej o starcie... ale po tym wszystkim... ojjjj nie wieeemmmm.......
pleaseMłody Papież - Sob 07 Cze, 2008 widać że jeszcze nigdy prawdziwym francuzem nie jechałeś...
...a jak sie zj.bie??
jakby był gotów to zaufaj, że byśmy jechali w 2 załogi
EDIT
Aha... no i co z tą mocą w Zuzuki???
EDIT
poza tym Maro chyba zdajesz sobie sprawe że jakieś bzdurne 'pliz' to troche mało? Anonymous - Sob 07 Cze, 2008 dzon twoj poprzedni awatar mi sie bardziej podobal. Młody Papież - Sob 07 Cze, 2008 szczerze(?)... mam słabość do tamtego chłopca...Marek23 - Sob 07 Cze, 2008 Dżon, Ty chyba wczoraj punktowałeś, bo dobry humor masz... Ja jeżdżę delikatnie, nawet francuzy wytrzymują.Janusz - Sob 07 Cze, 2008 co do Zuzuki to ktoś, gdzieś wklejał link gdzie TG testowało tegoż sporta Clarcson ( czy jak tam sie on pisze) stwierdził ze ejst to najlepszy warmhatch dostępny na rynku...;) może ktoś znajdzie ten filmik mi sie nie "kce"...Greg - Sob 07 Cze, 2008
Dżon napisał/a:
Greg napisał/a:
Wszyscy narzekają na zbyt dużą moc
???
LOL - "masę" miało być. strick - Nie 08 Cze, 2008
Janusz napisał/a:
TG testowało tegoż sporta Clarcson
Ja tam pamietam filmik, gdzie Tiff testował Janusz - Nie 08 Cze, 2008 a Tiff to porównywał chyba z jakimiś dwoma innymi furencjami na torze..:P to chyba inne filmiki..:)Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 kupuj wsadzimy ci Militeka k-mart - Śro 11 Cze, 2008 przenosze do technicznych