MotorSport - [KJS] VII RALLY Legionowo - IV el. RSMPPC 2008!!!
Anonymous - ¦ro 11 Cze, 2008 Kolega - RWD Sierra - mlody obiecujacy dobrze rokujacy kierowca
Karol_125p napisał/a:
Pilnie poszukuje pilota na Legionowo Zainteresowany prosze o kontakt na PW albo na ten numer 798-548-905.
Pozdrawiam.
Karol.
Bad-i - Czw 12 Cze, 2008 syn Kałasza dzik - Czw 12 Cze, 2008 Szef serwisu w ktorym ostatnio robilem clio i jestem BARDZO zadowolony bedzie jechal jako pierwszy bialym EVO na tej imprezie, moze do niego wstawic 106 Bad-i - Czw 12 Cze, 2008
dzik napisał/a:
Szef serwisu w ktorym ostatnio robilem clio i jestem BARDZO zadowolony bedzie jechal jako pierwszy bialym EVO na tej imprezie, moze do niego wstawic 106
jak Evo jak On jezdzi sierra??Bad-i - Sob 14 Cze, 2008 bylem i widzialem nasza jedyna zaloge, chlopaki mimo ze jechali na zimowkach to dzielnie walczyli. Proby calkiem fajne chociaz nie obylo sie bez kreciolkow.Anonymous - Sob 14 Cze, 2008 wiec tak:
Dobra zawody chyba w naszym wykonaniu, oczywiscie nie obyło sie bez bledów, ale ogolnie chyba cos dobra ocene moge wystawic sobie jak i bartkowi, pelne skupienie tym razem u nas pomoglo w dojechaniu bez T oraz potracenia slupków. Slaba jazda na SL2 i SL7 w sumie strata 10sek do zalogi przed nami z która bilismy sie non stop oni nas my ich i chyba na koniec dnia +/- 3sekundy strty do nich .... na SL5 (chyba) super jazda, ale lekko nas obróciło na szutrze i cofalismy potem praktycznie bezblednie ....
Po raz n-ty nie przygotowane auto .... z przodu Dunlop S9000 ale nie jest to dobra opona a z tylu zima jeszcze z szutrów została, uszkdozilismy zderzak przód ale ostro szlismy oraz tylni znowu, ponadto po raz juz chyba 4czy5 do wymiany poduszka silnika ta pod kompem co jest - dajemy do zrobienia cos mocnego,bo ile to mozna wymianiac.
Proby szybkie i dosc roznorodne, malo słupków ale nie obyło sie bez kreciołów, pogoda dosc zmienna raz patelnia i nie dało sie wytrzymac raz zimno jak cholera..
wielkie dzieki badi na kilka filmów ktore wrzuce jutro jakos bo mam zablokowanego y2b'a w pracy
jutro Super Próba wiec jak ktos ma ochote to jazda do legionowa ... my startujemy kolo 9 15 z garazu fydi - Sob 14 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
ponadto po raz juz chyba 4czy5 do wymiany poduszka silnika ta pod kompem co jest - dajemy do zrobienia cos mocnego,bo ile to mozna wymianiac.
cała poduszka czy tylko ¶ruba? ja wymieniłem raz poduszkę i tydzień temu ¶ruba się zerwała to udało sie j± wymienić. Jak znajdziesz jaki¶ patent na t± poduchę to pochwal się w technicznym Anonymous - Sob 14 Cze, 2008
fydi napisał/a:
cała poduszka czy tylko ¶ruba? ja wymieniłem raz poduszkę i tydzień temu ¶ruba się zerwała to udało sie j± wymienić. Jak znajdziesz jaki¶ patent na t± poduchę to pochwal się w technicznym
bedzie bedzie napewno i poszła ta mała ...Anonymous - Sob 14 Cze, 2008 sa wyniki po I etapie .... jest niedosty ale coz wygrywa ten ktory popelnia mniej bledów
obecnie jestesmy na 6 w klasie ze strata do 5 0,25sek i ponad 8sek do 4 wiec nie powalczymy .... ale chcialem byc w 1 piatce i moze sie uda, oraz jestesmy na 18 w generalce ze strata 0,25sek do 17 i niecałe 3sek do 16 wiec jutro walczymy
za jakos oraz styl nagrywania odpowiada Bad-i dzieki ziom ze chciało ci sie za nami jezdzic
reszta pozniej lece na super probe Bad-i - Nie 15 Cze, 2008 ty co jest z ta kamera?? czy to przez to ze bylo nagrywane na karte??
bo jakos i szybkosc filmikow jak z telefonu a nawet gorzejAnonymous - Nie 15 Cze, 2008 nic nie jest ... nie wylaczyles doswietlania
wiec my 5 w klasie i 16 w generalce nieoficjalnie
Super Próba prawie OK ale na nawrocie jakos zmuliło auto i wydawało mi sie ze zgasło i zakrecilem a okazało sie ze chodzi ... czas 1,19.xx moglo oczywicie byc lepiej conajmniej 2sek, ale i tak sie ciesze plan w sumie wykonany ....Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 SL3 http://pl.youtube.com/watch?v=qTXM8IF-c-s
SL4
SL5 http://pl.youtube.com/watch?v=VLp9ZyWAhr0Bad-i - Pon 16 Cze, 2008 ty serio, nie znam sie na tym (tym doswietlaniu) ale te wszystkie filmy wygladaja jakby byly nagrane słabym telefonem Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 jest taka funkcja BACK LIGHT i trzeba ja wylaczyc, poza tym jak nagrywa na karte pamieci to nagrywa w małym formacie i trzeba to przestawic - zapomnialo mi sie o tym tobie powiedziec,ale i tak dziekuje masz pochwe