masz ogromne szczescie ze na Twoja jazde patrzyl sam Chrzanek.
Skromny dobry chlopak i sam z siebie nic Ci nie powie, ale nastepnym razem popros grzecznie ale z naciskiem o pare porad i krytyke co do jazdy.
Polowa startujacych uczyla sie jazdy u Chrzanka, pod stadionem n.p. starszy Pan z srebrenej STI, Pan z czarnego evo, ktos z alfy 156 i wielu innych.
A u nas w klubie co tydzien organizuje wieczory szkoleniowe, dla poczatkujacych i zaawansowanych.
Polecam, warto! Anonymous - Czw 12 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
Drone:
masz ogromne szczescie ze na Twoja jazde patrzyl sam Chrzanek.
(..)
A u nas w klubie co tydzien organizuje wieczory szkoleniowe, dla poczatkujacych i zaawansowanych.
Polecam, warto!
Milo slyszec.
Jakies info o tych wieczorach ? Kiedy nastepny ?k-mart - Czw 12 Cze, 2008 PW do Chrzanka 106 - Czw 12 Cze, 2008 Anonymous - Czw 12 Cze, 2008 kurwa Drone nie sluchaj K-mart'a bo on wkreca swierzaków we wszystko i wszedzie Anonymous - Czw 12 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
motyla noga Drone nie sluchaj K-mart'a bo on wkreca swierzaków we wszystko i wszedzie
a jedziesz Legionowo w AKC ?Anonymous - Czw 12 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
moze radek moze Mick gadaj, mobilizuj chlopaków
a jedziesz Legionowo w AKC ?
Chetnie pojade, ale tam chyba juz pilot to mus. a ja nie mam.
W najgorszym razie wymodle u zony zeby usiadla na "prawym", tyle ze zona bedzie robic co najwyzej za balast, bo sporty motorowe to nie jest jej hobby.
Micka spotkalem kiedys na swiatlach przy Wilenskim (jechalem Punto HGT). Moze sie zgodzi, skoro sie juz "znamy" Bad-i - Pią 13 Cze, 2008 w razie czego moge cie popilotowac, z mojego startu dupa takze luz. Problem w tym ze nie wiem czy poradzisz sobie ze 120kg pilotem CHRZANEK - Pią 13 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
motyla noga Drone nie sluchaj K-mart'a bo on wkreca swierzaków we wszystko i wszedzie
Wcale nie...Mick - Pią 13 Cze, 2008
Drone napisał/a:
Micka spotkalem kiedys na swiatlach przy Wilenskim (jechalem Punto HGT). Moze sie zgodzi, skoro sie juz "znamy"
a to Ty
słuchaj, jeżeli chodzi o pilotowanie to ok, tylko, że nie w ten weekend. ale to i tak w momencie jak już w samochdzie będzie chociaż klatka szkoda mi się poniszczyć w SC Anonymous - Nie 15 Cze, 2008
Mick napisał/a:
a to Ty
słuchaj, jeżeli chodzi o pilotowanie to ok, tylko, że nie w ten weekend. ale to i tak w momencie jak już w samochdzie będzie chociaż klatka szkoda mi się poniszczyć w SC
Tak to ja.
Nie pekaj Jezdze naprawde mocno zachowawczo. W planie mam przejechac ten sezon autem bez dokladania kasy
W tym tygodniu na Puchar lata ja raczej tez juz czasu nie mam, a za dwa tygodnie 29 czerwca prawdopodobnie mam pilota (sedzia ktory akurat byl w Legionowie na torze)fydi - Nie 15 Cze, 2008
Drone napisał/a:
W planie mam przejechac ten sezon autem bez dokladania kasy
good joke Greg - Nie 15 Cze, 2008 Ktoś się wybiera w ten wtorek pod Stadion? W tamtym tyg. byłem, ale żadnego znajomego auta z HH nie widziałem. Może w ten wt podjadę. Bad-i - Pon 16 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Ktoś się wybiera w ten wtorek pod Stadion? W tamtym tyg. byłem, ale żadnego znajomego auta z HH nie widziałem.