To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - tydzien w dzikim miejscu

CHRZANEK - Śro 18 Cze, 2008

tydzien w dzikim miejscu ?? ?? ??

Proponuję Białoruś lub Tatarstan...

Anonymous - Śro 18 Cze, 2008

Bad-i napisał/a:
p.s. ma być cicho, spokojnie, bajecznie, itd.....

To jest jeszcze Mauritius.
Albo najlepiej jakaś naprawdę mała wyspa w większym archipelagu.
No, Maledivy pasują jak ulał.

Ja się z kolei wybieram na utlop na Florydę na wiosnę :faja:
ale nie szukam spokoju ani ciszy.
Wiem, że Amerykanie mordy drą jak nikt- takie mam wspomnienia z Meksyku :lol2:

Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

no wlasnie Mauritius podobno nie jest taki super hiper.

Ja tez bede w US w przyszla wiosne mozemy sie styknac. Gdzie planujesz sie urlopowac na florydzie?? No chyba ze jedziesz w czasie spring break to nie mam pytan bo wtedy w gre wchodza tylko 3 miejsca (Panama City, Keys, Daytona)

Rudello - Śro 18 Cze, 2008

Bad-i napisał/a:
ma być cicho

weź dla kobiety krzyżowki

Bad-i napisał/a:
spokojnie

Bad-i napisał/a:
bajecznie

udziele ci pare lekcji tanća

Bad-i napisał/a:
no wlasnie Mauritius podobno nie jest taki super hiper.

Ja tez bede w US w przyszla wiosne mozemy sie styknac. Gdzie planujesz sie urlopowac na florydzie?? No chyba ze jedziesz w czasie spring break to nie mam pytan bo wtedy w gre wchodza tylko 3 miejsca (Panama City, Keys, Daytona)

Bazę będę miał w Fort Lauderdale, druga połowa marca 8~t
Wynajmuję tam auto i będziemy jeździć. Plaża tylko drugoplanowa.

Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

he he Rudy zabiles mnie z tymi lekcjami tanca.

mabz - fajne miasteczko aczkolwiek duzo sie tam nie dzieje. Jedyne co pamietam z Ft. L. to zajebiste panny w miejscowym Hooters :D

KonradMK - Śro 18 Cze, 2008

Ja mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Dusit Resort Pattaya. Zajebiste masaże tajskie ;) , super jedzenie, piękny hotel i baseny a w okolicy fajny port no i dużo dużo atrakcji, np wycieczka nad rzekę Quai (z tego filmu...), strzelanie z każdej możliwej broni, sajebiście szybkie skutery wodne, wyspa koralowa itp titd
Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

ha ha ha Kondziu apeluje do Ciebie, przeczytaj co napisałem powyżej (poza tym juz gadalismy kiedys o Pattayii)

to może jakaś spokojna prowincja w Japonii? ;)
Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

KonradMK napisał/a:
to może jakaś spokojna prowincja w Japonii? ;)

ha ha ha nie moge z toba wariacie ty

lenny - Śro 18 Cze, 2008

hehehe.... mauritius to 'dzikie miejsce'..?? ziooom!

pojedz do wietnamu, indii, laosu... tam jest naprawde dziko... ludzie mieszkaja na ulicy w pudełkach po telewizorach, top hotel kosztuje 3$ a obiad 1$... apteka jezdzi w taczce po mieście na przykład i możesz kupić sobie po jednej pigułce...:)

Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

Lenny ja juz o tobie pewne historie slyszalem. Nie chce trafic na tą złą drogę na ktorą mnie kierujesz.

Jak juz mam ogladac takie widoki to zdecydowanie wole Boliwie lub Chiny :D

moi znajomi byli ze 3 lata temu w Gruzji. Chwalili sobie pustki w hotelach, spokój na ulicach, ogólnie jak by "żywego ducha" nie było :D
pcs - Śro 18 Cze, 2008

dodam Afryke wschodnia:

chcesz zeby Ci wielkie Zolwie lizaly stopy a na obiad jesc zupe z murzynow -> zanzibar (rodzenstwo bylo 4 lata temu, ze zdjec oblednie)

jesli chcesz miec wiecej malp niz zolwi to Madagaskar (kolezanka z pracy byla juz 3 razy i chwali)

jesli mauritius jest za tloczny to proponuje poleciec 200 kilometrow dalej- Reunion

ogolnie pelen spokoj ducha i nirwane spokoju o jakiej piszecie uzyskuje nad malym jeziorem niedaleko elku, pijac piwo i lowiac od rano do nocy 7 centymetrowe leszcze i plotki, polecam. Murzynow nie ma ale tez jest zajebiscie!

mongolia , syberia, arktyka, amazonka , andy to są dla mnie dzikie miejsca gdzie nie ma kibli i z każdej strony ktoś może cię zeżreć a nie tam grzeczne malediwy ;)