To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP][PZM] Rajd Subaru 2008

Janusz - Śro 25 Cze, 2008

106 napisał/a:
chemobudowa.

co to i gdzie to??

106 - Śro 25 Cze, 2008

jadac od mostu w kierunku tandety za mostem po lewej stronie.... na przeciwko
rm filipowicz - bedzie widac i slychac ;)

qbus - Pią 27 Cze, 2008

http://www.subaru-rally.p..._rsppzm2008.pdf lecimy z numerem 146, smieszne jest to ze jestesmy warunkowo dopuszczeni do startu z powodu niedopelnienia pkt 3.1 ktory spelnilismy w 100% bo dokumenty dostarczylem do biura 25 czerwca :)
106 - Pon 30 Cze, 2008

prolog:

Mick - Pon 30 Cze, 2008

fajny... szkoda, ze nie nas nie będzie na nim...

stoszósty w każdym razie 3mam za Ciebie kciuki, postaram się jak najwiecej fot porobić!!

Marek23 - Wto 01 Lip, 2008

Dziś rano zespół STT Racing, korzystając z możliwości zmiany jednego członka załogi do czasu rozpoczęcia zapoznania z trasą, postanowił zgłosić Leszka Kuzaja, który zastąpi Daniela Chwista - poinformowano nas w Biurze Rajdu. Leszek Kuzaj wystartuje w Rajdzie Subaru z Przemkiem Mazurem.

Na liście zgłoszeń widnieje Fiat Punto S2000, jednak zespół może zmienić swoją rajdówkę najpóźniej do Badania Kontrolnego, czyli dla załogi z numerem 7 do czwartku do godziny 11:30.

Ciekawe, jak pojedzie S2000 na swoich śmieciach, to może być ciekawie.

qbus - Wto 01 Lip, 2008

Poleci pugiem... jestem przekonany na 95% w koncu stt racing takiego ma w swojej stajni, zapowiada sie ciekawie.
Mick - Śro 02 Lip, 2008

qbus napisał/a:
Poleci pugiem... jestem przekonany na 95% w koncu stt racing takiego ma w swojej stajni, zapowiada sie ciekawie.

info z wczoraj z STT Kuzi jedzie Pugiem S2000 ;D

ade - Śro 02 Lip, 2008

Mick napisał/a:
qbus napisał/a:

info z wczoraj z STT Kuzi jedzie Pugiem S2000 ;D

no czyli stalo sie:D twarz subaru poland w subaru rally jedzie peugotem :rotfl: moze okleja go znaczkami subaru??:D:P

Bad-i - Śro 02 Lip, 2008

he he bo japończyk nie jedzie i nie skręca ;D

dobrze ze Leszek w S3 nie wsiadl

Loko - Śro 02 Lip, 2008

To jak z tym kuzim, bo na autoklubie mówi ze tylko zapoznanie i prolog sobie trzaśnie.

autoklub napisał/a:
W związku z pojawiającymi się informacjami na temat mojego startu w 4 Rajdzie Subaru, informuję, że jako właściciel zespołu STT Racing zgłosiłem do zawodów Daniela Chwista wraz z Przemkiem Mazurem. Kiedy okazało się, że Daniel nie może wystartować, postanowiłem sam wziąć udział w zapoznaniu z trasą i aby legalnie je wykonać, zgłoszenie do rajdu zostało zgodnie z procedurami zmienione.

Na 4 Rajdzie Subaru będę obecny kierując Subaru Poland Rally Team i dopingując kolegów, natomiast z kibicami spotkam się w czasie prologu wykonując - "samochodem niespodzianką" - dwa przejazdy pokazowe dla Fundacji Pani Anny Dymnej.

Leszek Kuzaj

fydi - Śro 02 Lip, 2008

a kto idzie na prolog?
106 - Śro 02 Lip, 2008

ja :]

frydi prosze o foty :)

skonczylismy zapoznanie... piatkowe odcinki sa na prawde fajne... sobotnie
w sumie tez ale piatkowe bardziej. na zapoznaniu rewia mody.... dwa evo X,
duzo evo IX, roznej masci subaraki.... kuchar w bialym (chyba) S3 :]
i leszek w bialym rs4 heh

Loko - Śro 02 Lip, 2008

fydi napisał/a:
a kto idzie na prolog?

Jaaa :D jakoś się stykniemy tam, gdzie planujesz iść? o której godzinie się wtak wogóle zaczyna?

fydi - Śro 02 Lip, 2008

biore aparat ale wiesz jak to jest na prologu bez kamizelki.

wlasnie o ktorej sie zaczyna? ide tam gdzie loko i michool pewnie :D