Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [P] Dojazdówka Citroen/Peugeot - pozyczę na 20min :)
Greg - Pią 20 Cze, 2008
Rudello napisał/a:
to chcesz moja dojazdowke? została mi jeszcze po 206tce
Z chęcią przymierzę, jak nie będzie napier... po koszu (bo jest węższa) to biorę. Gaydek - Pią 20 Cze, 2008
kubas napisał/a:
tejj ale to jest nie rozsadne kosz wazy malo a przez wlozenie kola do bagaznika zamiast do kosza podwyzszyles srodek ciezkosci.... oj doktorku doktorku
Indeed, dlatego ja cały czas wożę zapas w koszu a nie w bagażniku .fydi - Pią 20 Cze, 2008 no tak ale jak sobie ktoś leci jakiś kjs albo rallysprinta i złapie gumkę to targanie koła z kosza mija się z celem. Poza tym ja na przykład nie dostałem kosza od sprzedającego Gaydek - Pią 20 Cze, 2008
fydi napisał/a:
no tak ale jak sobie ktoś leci jakiś kjs albo rallysprinta i złapie gumkę to targanie koła z kosza mija się z celem.
Zgadza się.Greg - Pią 20 Cze, 2008 Wyjęcie koła z kosza to raptem może 3-5min Jak dla mnie to dobry patent, bo i tak mam mega malutki bagażnik. Najchętniej to bym wywalił koło zupełnie, ale wolę nie ryzykować z samym sprayem na naszych "drogach".Anonymous - Pią 20 Cze, 2008 W 106 kosz jest regulowany i można go zamontować w trzech różnych pozycjach w zależności od grubości koła zapasowego. Greg sprawdź czy w c2 też tak nie ma.Anonymous - Pią 20 Cze, 2008
fydi napisał/a:
ja na przykład nie dostałem kosza od sprzedającego
to sam z nim zerwales?pit - Pią 20 Cze, 2008
p106rallye napisał/a:
W 106 kosz jest regulowany i można go zamontować w trzech różnych pozycjach w zależności od grubości koła zapasowego. Greg sprawdź czy w c2 też tak nie ma.
yyyyyyyyyyyyyy
jak?Greg - Pią 20 Cze, 2008
p106rallye napisał/a:
W 106 kosz jest regulowany i można go zamontować w trzech różnych pozycjach w zależności od grubości koła zapasowego. Greg sprawdź czy w c2 też tak nie ma.
Dzięki za onfo. Zobaczę jutro. A jakieś wskazówki jak to sie reguluje?Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 Tak to drogie dzieci wygląda,a reguluje się to przez wyjęcie kosza i wsadzenia w odpowiednia dziure(nie jest łatwo) Ja mam najniżej ,bo zdarza mi się wozić koła zapasowe o różnej grubości.Jak mam dojazdówke to pomiedzy koło ,a bude wkładam kawałek styropianu(nic nie waży) 5cm,żeby nie latało.
pit - Sob 21 Cze, 2008 U mnie tego nima Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 A ty masz z którego roku 106-tke?pit - Sob 21 Cze, 2008 2001Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 To trzeba było kupić starsza to byś miał takie mocowanie fydi - Sob 21 Cze, 2008 a saxo miały nawet w 2002 taką regulację yeah