Są w systemie, ale nie ma ani jednej sztuki na stanie w całym IC w PL. Wg. systemu kosztują 366zł, mógłbym mieć taniej, gdyby były.
Przynajmniej nie musisz tracic czasu na wycieczkę do IC. rasta - Sob 21 Cze, 2008 Rudello, no przecie pisałem qarwa
IC zdzierają strasznie...pcs - Sob 21 Cze, 2008 to moze ds 3000, w sklepach rajdowych pewnie sa? masz jeszcze pagidy, mintexy, moze red stuffy juz zaczeli robic ...Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 Kupowałem kiedyś na sklepmoto.pl.Tanio i profesjonalna obsługa.Zamówiłem na niecie,ale odbierałem osobiście.Greg - Sob 21 Cze, 2008 A do C2 jak zwykle nic nie ma. Rudello - Nie 22 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Przynajmniej nie musisz tracic czasu na wycieczkę do IC
dziekuj bardzo.
rasta napisał/a:
Rudello, no przecie pisałem qarwa
no pisales
pcs napisał/a:
to moze ds 3000, w sklepach rajdowych pewnie sa? masz jeszcze pagidy, mintexy, moze red stuffy juz zaczeli robic ...
to do grega(?)Rudello - Wto 24 Cze, 2008
Cytat:
locki takie są dostepny na zamówienie z fabryki w Wielkiej Brytanii w terminie około 4-6 tygodni.
hmm co jest jeszcze? brembo,omp, anyone??
zastosowanie na ulicy ale z poprawka na lubin,radom,kielce itd.Greg - Wto 24 Cze, 2008 A może EBC? Green/Red Stuff?
PS Jakie Ty masz tarcze z przodu? Widziałem, że nacinane.
PPS Zaj*biście się zbiera Twoje Clio, fajnie ten wydeszek brzmi jednak. Mój VTS to nie przeciwnik, to mięso na pożarcie. Rudello - Wto 24 Cze, 2008 no własnie, green czy red?
Tarcze tarox f2000
a dziekuje.
Nie dla mnie przeciwniki tylko chodzilo mi o Oskara.Greg - Wto 24 Cze, 2008 Nie wiem, jak się spisują Red, ale pewnie to coś podobnego do DS3000, przynajmniej tak słyszałem. Jak sobie będe zmieniał, to na Green (bo Red nawet nie ma do C2 ) Green chyba jest odpowiedni na co dzień i okazjonalne upalanie.
Rudello napisał/a:
Nie dla mnie przeciwniki tylko chodzilo mi o Oskara.
Z Oskarem ścignęlismy się trochę na Czerniakowskiej. Gdybym nie zapomniał wyłączyć ESP (bo zgasiłem po drodze auto na poboczu, musiałem zadzwonić, nie wyłączyłem ESPgówna przy ruszaniu ) to by było po równo chyba. Tak mnie kopnął jakąś długość, bo zwaliłem start - elektronika mnie zabiła. (nie da się tego zabic na stałe?) Saxo z dołu ładnie idzie + lżejsza buda, u mnie cos dzieje się na górze skali, wolne auto mam. qbus - Wto 24 Cze, 2008 ale te ebc po paru kolkach na jakims lublinie czy cos beda kompletnie spalone, u nas na rajdzie czerwone padly po jakichs 2 km pierwszego odcinka a ostatnio przemek zajebal niebieskie trenujac na PLACU!! kiszka niesamowita.rasta - Wto 24 Cze, 2008 Redów nie polecam u mnie się zeszkliły po paru hamowaniach i poszły do kosza, jak już do green. U kumpla w leonie greny się sprawdzają, redy też miał i mówi, że nigdy więcej...CHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008 Rudi: Ja jednak wierny klocuchom ferodo.
Performance nie są jakimś topem - ale mała ilość głosów negatywnych podtrzymuje mnie w przekonaniu że to dobry klocek na ulice (sam się zdecydowałem)
Wyżej to już rajdowe DS 3000 (ulubione klocki Marka S3) i DS 4003...
Ale w codziennej jeździe są męczące (na zimno kiepsko hamują, są głośne, sypia się z nich iskry, zżerają tarcze, a jak się rozgrzeją to są za dobre na śliskim)Rudello - Wto 24 Cze, 2008 No to zamawiam Ferrodo i czekam 4-6tygodnia MoRToN - Wto 24 Cze, 2008 Jaki koszt ?