MotorSport - [DAY] POJEŻDŻAWKA PO TORZE W SŁOMCZYNIE
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
troche dziwnie to liczysz ale OK
- opony i tak bedziesz musial kupic
- paliwo, nie sadze abys potrzebowal az 36/37 litrow
- obiad, zawsze jemy kanapeczki ze stacji to skad ta 100
p.s. jezeli masz niejechac w niedziele to pewnie nie ma to sensu ale moze jednak dasz rade wyskoczyc na 2 godziny
na legionowie spaliłem ok 25litrów .... a do Minska jest dalej wiec spokojnie cały bak
opony owszem i tak musze ....
jedzenie .... jak by nie liczyc i tak wychodzi w granicach 100zł z napojami ...
jakby to były 2h to pewnie bym wyskoczył, ale to jest jakies 4-5h minimum a na tyle nie moge sie zwolnic, bo mamy spory zapierdol i saigon w robocie od poniedziałku ze względu na pewne zmiany ...Bad-i - Śro 25 Cze, 2008 mysle ze od szejka mozesz dostac z 20 litrow
z jedzeniem nadal przesadzasz albo zywisz sie jak oligarcha
gadaj z szefowąAnonymous - Śro 25 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
gadaj z szefową
gadalem dzis i chuj problem z najblizsza nd, problem z pt jak mamy wyjechac, problem z sob jak jest TTTTTTTTTTTTTOr
Jade w sobote do słomczyna ..... ktos jedzie >>>??Bad-i - Śro 25 Cze, 2008 ja musze jechac ten KJS - wiesz dlaczego. Oby tylko Adam zlozyl skrzynie do BKAnonymous - Śro 25 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
ja musze jechac ten KJS - wiesz dlaczego. Oby tylko Adam zlozyl skrzynie do BK
wiem wiem
ja jade do Słomczyna
LISTA na Tor słomczyn na 28/06 - spotkanie wyjazdowe McDonald przy IKEA w Jankach godz. 7:45
1. Marcel - 106 rallye
Radek jak z tym ogumieniem ?CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Radek jak z tym ogumieniem ?
Powtarzam opona na suche!
Optymalny jest slik wyczynowy, może być 888, w ostateczności równomiernie zuzyta opona do cywila. Ciśnienie na zimno nie więcej niż 2,0...M - Śro 25 Cze, 2008 1. Marcel - 106 rallye
2. eM - Civic SiR Wannabe
Kto ma pozyczyc kask i rekawice?Mick - Śro 25 Cze, 2008
eM napisał/a:
Kto ma pozyczyc kask i rekawice?
rękawice moge Ci pożyczyć,
kasku nie mam...Jaco707 - Śro 25 Cze, 2008 Ja też jade jak tylko uda mi się wykołować 4 stalowe felgi 15 cali do clio. Ktoś ma do sprzedania albo do pożyczenia?M - Śro 25 Cze, 2008 Jeden kask mam, brakuje mi jeszcz jednego dla "pilotki" Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
eM napisał/a:
Jeden kask mam, brakuje mi jeszcz jednego dla "pilotki"
a po co na tor pilot ??Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 Radek
08 napisał/a:
czy jeden komplet slicków na dzien mi wystarczy (przód) - jakies 40-50% jeszcze maja gumy ... Dunlop średnia mieszanka ....
Radek ty jedziesz w sobote ???
a tył Dunlop drogowy stan słaby...M - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
eM napisał/a:
Jeden kask mam, brakuje mi jeszcz jednego dla "pilotki"
a po co na tor pilot ??
wzialem w cudzyslow przeciez. druga osoba po to zeby jej tez bylo przyjemnie Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 ja mam jakby cos 2kaski w 106tce M - Śro 25 Cze, 2008 to bym pozyczyl jeden