HH.ORG na Torze - Rallye Golf G60 vs. Golf G60 Syncro
Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 PG ma kompresor G60 a nie turbo... chyba, że masz na myśli "uturbione" PG... a nie widziałem aby komukolwiek dobrze to wyszło, przynajmniej w polsce :diabel:Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 wiem doskonale ze g60 ma kompresor,bo sam mam g40ke
i mam na mysli pg na turbinie.pierwsze ktore sie udalo w pl. kilka osob juz sie przekonalo Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 Nie widziałem jeszcze nigdy dobrze uturbionego PG, co nie znaczy, że takie nie istnieje.
A jak ci jeździ polówka ? To dopiero fajna zabaweczka :diabel:Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 narazie to zupełna seria z dojechanym sprzęgłem ale jezdzi milutko, sporo osob sie nacina Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 Wyobrażam sobie :diabel: Musisz wpaść na jakiś spot, to sobie pogadamy Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 powiedz tylko kiedy Anonymous - Śro 29 Mar, 2006 Na następnym spocie - nie wiem czy masz dostęp do forum klubowego, jeśli nie - to dam znać wcześniej na priv-a.
A na MajóVWkę się wybierasz ?Anonymous - Wto 04 Kwi, 2006 44FG gadałem ostatnio z arturem , gadał cos apropo waszego starcia i hmmmmmmm gadał ze to ty od niego dostales wiec cos u jest nie tak .... kto tu sciemnia :558:Anonymous - Śro 05 Kwi, 2006 To bardzo ciekawe Ja się nie zamierzam tłumaczyć - tylko zapraszam Artura na powtórkę przy świadkach jeśli pamięć go zawiodła Loko - Śro 05 Kwi, 2006 Ostatnio coś wysyp niewyjaśnionych killów, jak to jest że jadą dwa prawie 4 metrowe auta i jeden z właścicieli nie widzi że przegrał??nox - Śro 05 Kwi, 2006 w kłębach dumy z spalonych opon słabo widać kto wygrał Loko - Śro 05 Kwi, 2006 A no chyba, że tak To przepraszam :Danjas - Śro 05 Kwi, 2006
nox napisał/a:
w kłębach dumy...
Jakie to poetyckie
Szymborska wysiada!Vlodarsky - Śro 05 Kwi, 2006 pewnie mialo byc dymu a wy mu juz nobla literackirgo dajecie...nox - Śro 05 Kwi, 2006 cicho