Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 to sobie ponarzekaliście a ja bardzo lubię Bałtyk ale nie w sezonie lubię go od maja do końca czerwca i potem końcówka sierpnia i wrzesień, najczęściej jeżdżę z żoną i dzieckiem a teraz drugim będę właśnie do mojego teścia maj/czerwiec, czysta plaża zero ludzi i można odpocząć od chamów i dresiarzy CHRZANEK - Pon 07 Lip, 2008
mikson napisał/a:
końcówka sierpnia i wrzesień
mikson napisał/a:
czysta plaża zero ludzi i można odpocząć od chamów i dresiarzy
A woda ciepła ??Loko - Pon 07 Lip, 2008
CHRZANEK napisał/a:
mikson napisał/a:
końcówka sierpnia i wrzesień
mikson napisał/a:
czysta plaża zero ludzi i można odpocząć od chamów i dresiarzy
A woda ciepła ??
Taa dla morsów wręcz wrzątek Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 ja nie jeżdżę się kąpać w maju , choć raz z kumplem wykąpaliśmy się i żyjemy, tylko wdychać zdrowy jod z powietrza którego jest w tym okresie więcej niż w lipcu sierpniu a dla dzieciaków to jest ważniejsze, nie jeżdzę nad Bałtyk w sezonie, jest drożej , tłumy straszne , wypindżone laski z pieskami , chamy z kajdanami , napakowane miśki i pokazy słoni na placach dla dzikich turystów, itd,
jechać po to aby odpocząć od ludzi i wrzasków a nie się przeciskać,
jak jedziemy przed sezonem to jest wystarczająco ciepło żeby latać w majtach po plaży, zero ludzi, czysta plaża, same zalety
dlatego dziwię się tym co uderzają w szczyt sezonu nad bałtyk i marudzą żę dużo ludzi, drogo , brudno itd pcs - Pon 07 Lip, 2008 dla mnie mistrz bankietowy to Sopot! jedyny nasz kurort pelna geba klasy Cann (oczywiscie gdzieniegdzie zalatuje gierkiem a gdzie indziej disco polo). Niestety ceny tez jak w cann (normalny pokoj od 250zl-500zl za dzien).
Hell caly jest unikatowy i przepiekny. Najlepiej udac sie na camping.
Jastrzebia jest ok, glownie ze wzgledu na bar z drinkami. Debki sa fajne bo mniej tloczno niz w jastrzebiej. Ale generalnie wszedzie jest hujowo jak jest zimno i nie ma ludzi (z wyjatkiem sopotu, gdzie zawsze jest zajebiscie).CHRZANEK - Pon 07 Lip, 2008
mikson napisał/a:
dlatego dziwię się tym co uderzają w szczyt sezonu nad bałtyk i marudzą żę dużo ludzi, drogo , brudno itd
No dla mnie maj lub wrzesień odpada ze względu na lodowatą wode, a jadę nad morze głównie po to żeby się pomoczyć.
Poopalać to mogę się i w warszawie...
No co zrobić ale szczyt sezonu przypada w najcieplejsze miesiące w roku...
Nie marudze - mówie jak jest Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 marudzisz i szukasz dziury w całym
u nas nie ma tak żeby wszystko było fajnie , takie rzeczy to tylko w erze
ja np mogę też potaplać się w basenie w wawie 24stopnie gwarantowane KonradMK - Pon 07 Lip, 2008 powtórzę że byłem w zeszłym roku w Juracie w środku sezonu i było spokojnie, cicho, po południu zero ludzi na zaczesanej plaży, piaseczek bialutki, w knajpie dobre whisky, piękne widoki, zero dresów, czyste ulice itd. tylko ceny jak w dubajuMichał - Pon 07 Lip, 2008 RacibórzAnonymous - Pon 07 Lip, 2008 Jastrzebie Góra cos na Drodze Rybackiej albo pensjonat Helena BaRtO_206GT - Pon 07 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
powtórzę że byłem w zeszłym roku w Juracie w środku sezonu i było spokojnie, cicho, po południu zero ludzi na zaczesanej plaży, piaseczek bialutki, w knajpie dobre whisky, piękne widoki, zero dresów, czyste ulice itd. tylko ceny jak w dubaju
hehehehehehehe kilka dni temu jechalismy przez Jurate i stwierdzilismy ze to taka polska floryda SAMI EMERYCI w hawajskich koszulach i same sanatoria ale co kto lubi!! jak dla mnie HEL rzadzi - mala lanserka ale najfajniejsze dupy i fajne widoki, we Wladku za duzo burakow.lenny - Pon 07 Lip, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
kilka dni temu jechalismy przez Jurate
\
bystre chłopaki.. jechaliście i stwierdziliście..:) ja tam lubie jurate, szczególnie poza sezonem... moja Marta z Szymkiem siedzieli tam 2 tygodnie w czerwcu - rewelacja!! wszsytko otwarte a zero ludzi... jak ktoś szuka to mam namiar na elegancki apartament przy wydmach... albo nie, bo chciałbym tam jeszcze pojechac...BaRtO_206GT - Pon 07 Lip, 2008
lenny napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
kilka dni temu jechalismy przez Jurate
\
bystre chłopaki.. jechaliście i stwierdziliście..:) ja tam lubie jurate, szczególnie poza sezonem... moja Marta z Szymkiem siedzieli tam 2 tygodnie w czerwcu - rewelacja!! wszsytko otwarte a zero ludzi... jak ktoś szuka to mam namiar na elegancki apartament przy wydmach... albo nie, bo chciałbym tam jeszcze pojechac...
cicho ociec!!
jak jechalismy jak stanelismy bo nie jechalismy nie?strick - Pon 07 Lip, 2008 Lenny dajesz
Po to ten temat Jak nie chcesz tu, to na PW prosze. Interesuje mnie na 2 osoby.Rudello - Pon 07 Lip, 2008 Barto gdzie byliscie na helu?