To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - AMERYKAŃSKI KILL. Sezon 2, vol. 4

Anonymous - Czw 10 Lip, 2008

:D

fenks, rly....
dzieky za odzew chlopaky

juz sie troche peniam co ja mam wymyslec na ewentualny kolejny odcinek bo juz wymyslilem i wykorzystalem wszystkie elementy zaskoczenia...

aha, to daewoo :lol2: :lol2: serio no kuva od 5lat widzialem ze 3 :D :rotfl:
ogrodzenia - zalezy od okolicy, raczej nie ma ale tutaj akurat :rotfl: \
manual - nawet nie wiecie jak sie cieszylem jak zobaczylem ze manual :) :jupi: pytali mnie czy napewno umiem :D

a tak w ogole to tak jak niektore miasta w LA uchodza za najbardzije europejskie w stanach tak rosnace ceny paliw sprawiaja ze niedlugo wszedzie bedzie tak samo :( nie jestem antyglobalista ale to strasznie nudne jak wszystko wszedzie jest to samo. VW juz zaczal oferowac pierwsze diesle, pojawil sie juz w cennikach yaris w wersji euro (tutaj byl sedanem dosc duzym) SMART wszedl na ameryke, a do tej pory MINI bylo ewenementem jesli chodzi o rozmiar, teraz juz sie to staje normalnie. Wiadomo ze LA to nie sa stany ale ciagle szkoda... niedlugo otworze filie Hh.org tutaj bo w ciagu roku GTI sie pojawilo strrrrasznie duzo na ulicach a ludzie sie dowiaduja co to znaczy hothatch.

dobra troche ponarzekalem....

a to skumaliscie? :) logo-rebus :D

Anonymous - Pią 11 Lip, 2008

ej chopaki a moze chcecie wykupic prawa do publikacji moich i innych killi na stronie? krotkie ocenzurowane wersje :) no i opis co to jest kill :D

mysle ze jest szansa stac sie ulubiona pozycja towarzystwa skisnialego zasadnicza atmosfera innych for

OSKAR - Pią 11 Lip, 2008

Jimek te twoje opisy po prostu uwielbiam czytac :) :) :)
Oby wiecej talich killim na szosie.
Poluj z aparatem na takie rodzynki ;d ;d

Mick - Pią 11 Lip, 2008

Rebus:

.... kill for

;D

Michał - Pią 11 Lip, 2008

statuawolnościflaga kill for :D

JIMEK, pozbieraj te Swoje kille i wydaj antologię - sukces murowany, lepszy niż książki Clarksona ;D
GOKART - Pią 11 Lip, 2008

Rebus prosty: AMERICAN KILL 4 ;)

Co wygralem ? ;D

aaaa! czyli nie bylo to takie oczywiste!!! :zlowrogirehot:

dzieki chlopaki, ol fo yoo!!!

BaRtO_206GT - Pią 11 Lip, 2008

Jimek wklej foty E30!!!!!!!!!!!

nie wiem o czym mowisz...
Gaydek - Sob 12 Lip, 2008

JIMEK napisał/a:
do tej pory MINI bylo ewenementem jesli chodzi o rozmiar, teraz juz sie to staje normalnie

Fiat 500 wchodzi na amerykański rynek. Beware :> .

PS. JIMEK mistrz.

Jakarti - Nie 13 Lip, 2008

nice, nice I like.

pzdr dla Ciebie :)

komplementy bardziej Cie "łechcą" niż MarkaS3 ;)

Anonymous - Nie 13 Lip, 2008

nieprawda

dziekiiiiiiiii Jaaaaakaaaa za to ze ciiii sie podobaaaaaaa!!!!! super nie???????? fajniee ze napisalesss :D fajnie ze ktos w ogole cos napisaaaaaal :D juhu!!!1!!! jeaaaaaa! jestem ekstraaaaa!!!! a moze zorganizujemy czytanie moich kili publiczneeee???? sprzedamy troche biletow, wzbogacimy siee!!! :D duchowo!!!1 LOL
komplementy komplemenciki

Jakarti - Pon 14 Lip, 2008

ja tam lubie komplementos :D