Anonymous - Czw 31 Lip, 2008 Titanic o ile dobrze pamiętam więcej wydoił kasy rasta - Pią 01 Sie, 2008 No Titanica raczej nic nie dogoni.Anonymous - Czw 07 Sie, 2008 pamietacie
?
saxorulez - Pią 08 Sie, 2008 byłem we wtorek.. widziałem w IMAXIE - polecam naprawdę zacny filmiki..
szczególnie na tak dużym ekranie..
Scenariusz bardzo fajny i sporo sie dzieje bo wydawąło mi sie ze w kinie jestm z 3 godziny a byłem 1:40
Mało jak na amerykańskie filmy głupich scen.. efekty specjalne są nie za bardzo przesadzone co tez ejst istotne że jak się ogląda to nie ma się wrażenia że to 8 część MIssion Impossible
Chyba jak do tej pory najfajniejszy Batman (jako bohater, a nie film) bo dla mnie I-ka bedzi ekultemAnonymous - Pią 08 Sie, 2008 tak jak wspominalem strasznie pilnowali realistycznosci podobno. dla mnie to troche naginane ale wiem co chcieli przez to powiedziec
no i rzeczywiscie co watek to myslalem ze koniec i kulmunacja a tu jeszcze i jeszcze.
minister pewnie na jakis przedpremierowy poszedl czy juz weszlo?saxorulez - Sob 09 Sie, 2008
JIMEK napisał/a:
przedpremierowy poszedl
csiiii.... bo się wyda
udało się przed premiera zaliczyć u nas start 08.08Vlodarsky - Pon 11 Sie, 2008 Nuda... miałem wrażenie, że film się powtarza i powtarza i powtarza... Początek mi się bardziej podobał. Batmana lubie ogólnie od początku aż do teraz Mistrzem dla mnie był sam Joker i Krzysiu od srebrnego Clio (Morgan) bo on zawsze wprowadza jakiś taki spokój. To była taka szklana pułapka 9 zagrana przez gościa z wystającymi siekaczami...
Każdy ma swój gust - dla mnie w skali Vlodziomaniaka 6,5 na 10.gaugan - Pon 11 Sie, 2008 a dla mnie pelen kozak! ogolnie nie jestem fanem bajek. omijam szerokim lukiem te wszystkie transformersy itd.. ale Batman to klasyka, a ten jest moim zdaniem najlepszy ze wszystkich. przyjemnie sie patrzy na dobrze znane uliczki Chicago, ktore sie teraz Gotham nazywa
pzdrMarek23 - Pon 11 Sie, 2008 Byłby idealny gdyby jednak o pół godziny krótszy...pP - Pon 11 Sie, 2008 warto iśc do imaxa czy zwykle cinema city wystarczy??Vlodarsky - Pon 11 Sie, 2008
brabusss napisał/a:
warto iśc do imaxa czy zwykle cinema city wystarczy??
możesz to na komórce obejżeć jak dla mnie
chociaż do połowy można w kinie (bo później już się do snu chce układać człowiek)pP - Pon 11 Sie, 2008
Vlodarsky napisał/a:
możesz to na komórce obejżeć jak dla mnie
dzieki za wnoszącą opiniegaugan - Pon 11 Sie, 2008 zdecydowanie warto do IMAX
pzdrsaxorulez - Pon 11 Sie, 2008 do IMAXk-mart - Pon 11 Sie, 2008 IMAX, jednak