To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tania laweta potrzebna???

pcs - Pi± 25 Lip, 2008

Michał napisał/a:
marcel nie odbiera ?? dziwne. dzwon do niego. PRzed chwil± ustalałem z nim plan weekendowy :D
barto - don wasyl jest chory ...
no moich nie odbiera :)
szymlorek - Pi± 25 Lip, 2008

Jedz do pierwszego lepszego skupu złomu pewnie bedzie stał jaki¶ pijaczek który na swój dowód przyjmuje wszystko jak leci, spisz z nim umowe kupna sprzedaży i szybciorem do wydziału komunikacji wyrejestruj sprzedane autoi za +-100zł masz problem z głowy.

A na przyczepke ze statoila można zapakować spokojnie 500kg.
Kiedy¶ z kumplem pół audi 80 na takiej wieĽli¶my :D

Anonymous - Nie 27 Lip, 2008

pcs napisał/a:

, Marcel nie odbiera telefonow.

w sobote moglem nie odbierac ERY i PLAYa bo nie mialem ich ze soba ale mam jeszcze 3ci :lol2: i czasem w garazu nie odbieram jak lece pod samochodem... ale tak jestem cały czas w zasiegu :faja:

co do zlomowania to moj kontakt sie urwał :/ i sam mialem problem ze złomowaniem AX'a

pcs - Wto 05 Sie, 2008

Panowie, nie dosc ze nie ma auta z hakiem to jeszcze sie laweta popsula ..

Moze ma ktos namiar na lawete taka ktora jezdzi w normalnych stawkach 1-1.5 za km ???

Anonymous - Wto 05 Sie, 2008

a ty nie masz haka w CC ?

dzwonilem do Treli, ale nie odbiera nagralem sie na poczcie ...

pcs - ¦ro 06 Sie, 2008

jakbym mial to nie naprawialbym 2 tugodnie 240 tylko po to zeby pociagnac lawete ani nie zamawial buda na czesci z ostrowii ...

Moze i taniej by wyszlo zamontowac hak, ale nie mam teraz na to czasu bo trzeba by tez zmienic dowod rejestracyjny (cc jest zarejestrowany jako ciezarowy i w ksiazce pojazdu ma wklepane mase przyczepy 500kg a powinien chyba 1800).