gąbka do Racelanda to koszt 223 PLN cennikowy.. chce pogadać z Re5pect aby była fajniejsza cena na jakiś zakup grupowy gdybyście sie zdecydowali..
Ja to mam i przetestuję niedługo wiec będę mógł się wypowiedzieć... ale wygląda bardzo solidnie, nie jest na podstawie gumowej tylko aluminiowej, wewnatrz ma "stelaż' z twardszej gąbki tak aby nie wessać gąbki do środkaCHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008 Nie mało - ale warte grzechu.
Choć szczerze mówiąc myślę że najbardziej o dobrym filtrze powinni myśleć Ci co jeżdżą w kurzawie na KJSach...
Na torze to chyba dużo syfu nie wlata ...Loko - Pią 25 Lip, 2008 Ja myślałem ostatnio nad filtrem greena, cenowo wychodzi podobnie, nie mam pojęcia jak z innymi właściwościami.kubas - Pią 25 Lip, 2008 jak saxorula zalatwi jakas lepsza cena na grupowy zakup to tez bym sie skusil na tego itg saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 kubas,
a Ty masz taki sam dolot czy chcesz po prostu sam stozek?kubas - Pią 25 Lip, 2008 chcem sam stozek... saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 -15% w dół
ktoś wchodzi?kubas - Pią 25 Lip, 2008 a ile musimy miec zeby bylo te -15% ? M - Pią 25 Lip, 2008 Łuki czy są gdzies jakies testy tych filtrow?
Tez bym chcial cos takiego kupic ale jak mam wydac 220zl na szmatke to bede wybrzydzac.saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 Poszukam testów..
ja mam informacje od userów z UK
kubas,
dwie sztuki lub więcejLoko - Pią 25 Lip, 2008 No ja jestem zainteresowany, jak masz jakieś testy to też chętnie zobaczę, waham się między bawełną greena, a tą gąbką itg. W każdym razie coś chce kupić.
Jak możesz to wrzuć foto tego swojego stożka.saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 zaraz trzasnę wychodząc z robotyGreg - Pią 25 Lip, 2008 A ja też dostanę -15% na swoją? saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 Loko,
zapomniałem zrobić foto..
Greg
postaramy sie, ale musimy to załatwiać przezemnieLoko - Pią 25 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
Loko,
zapomniałem zrobić foto..
Greg
postaramy sie, ale musimy to załatwiać przezemnie
To klops weź cyknij przy nastepnej okazji, a jak z wymiarami większy jest ten stożek od racelanda, jest prosty czy gięty ?