BaRtO_206GT - Wto 29 Lip, 2008 mysle ze kolka szly torbami Michał - Wto 29 Lip, 2008 ŚWIETNY MONTAZ
no ale co z tego jak to jest spęd dresów.
Audioriver - jak napisał chrzaniu jest lepszy, dla ludzi bardziej ukierunkowanych muzycznie , bo masz namioty z różną muzyką.
W placie są 15 razy lepsze dupy ... tylko trzeba isc na trzezwo i ogarniać ...Niemy - Wto 29 Lip, 2008
Michał napisał/a:
W placie są 15 razy lepsze dupy ... tylko trzeba isc na trzezwo i ogarniać ...
3mam za slowo i wypijam tylko lampke szampana za zdrowie solenizanta, a pozniej do boju Jakarti - Śro 30 Lip, 2008
Michał napisał/a:
3mam za slowo i wypijam tylko lampke szampana za zdrowie solenizanta, a pozniej do boju
hahahahahahahhaahahahahahahah
o kurwa leze....
lampke szampana...
BUTLE chyba ..
dobra co do sunrise..
MIKE - muza fajna ( nie wszystko rzecz jasna - sami sie jaramy niektorymi kawalkami jak chociazby Poker Pets! )
klimat jaki jest kazdy wie.. gdyby towarzystwo wpuscic do sali, nauczyc jesc widelcem i nozem.. pewnie nie wszystkich sie da.. a sa tez tacy (znam osobiscie) ktorych wiedza po prostu przerasta moja i wasza.. a jezdza tam bo lubia tak sie odstresowac.. mozna mowic tak jak MIKE ( pan i wladca opinii bezwzglednej ) ze wszystko szajs.. ale raczej trzeba zauwazyc ze wszystko ma swoje plusy..
i tak plusem tam sa swiatowej klasy DJ'e... no chyba Tiesto, van Buuren, Rocco.. to klasa sama dla siebie.. przyjezdzaja dresiki bo taki klimat.. slonce, plaza.. browar.. my tez to lubimy tylko celebrujemy w troche inny sposob.. thats it.
podsumowujac.
muza - jakies 20% in plus..
laski - in plus
dresy - in minus
morze - in plus
trzeba by pojechac i zobaczyc.. bo pewnie mozna tez spotkac normalnych ludzi.. a tak zaden z nas nie byl a kazdy jape drze.. ja tez.
pozdro 500 ! Michał - Śro 30 Lip, 2008
Cytat:
klimat jaki jest kazdy wie.
no ... jest marny. A chyba chodzi o klimat prawda ?strick - Śro 30 Lip, 2008
Jakarti napisał/a:
tak zaden z nas nie byl a kazdy jape drze..
Ja byłem na sunrice w rewalu jeszczepP - Śro 30 Lip, 2008 dzieki za podpowiedzenie tej imprezki w plocku, kuszace, muza fajna i klimacik zreszta pewnie tez,
co do sunrise to pytalem sie profilaktycznie, muza jest jak najbardziej ok, jednak klimat mnie odrzuca, a co roku jest gorzej, chociaz jak sie idzie grupa to sie pewnie leje na innych,
ps. sluchaliscie setow? dla mnie tiesto wymiotl wszystkich a armin nic wielkiego nie pokazal schulz byl tez okJakarti - Czw 07 Sie, 2008 to ja jeszcze spytam,
masz linki do setow tiesto?? slyszalem niektore kawalki live w radiu.. i byly nice