To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SUNRISE FESTIVAL Kołobrzeg 2008

BaRtO_206GT - Wto 29 Lip, 2008

mysle ze kolka szly torbami :]
Michał - Wto 29 Lip, 2008

ŚWIETNY MONTAZ

no ale co z tego jak to jest spęd dresów.
Audioriver - jak napisał chrzaniu jest lepszy, dla ludzi bardziej ukierunkowanych muzycznie , bo masz namioty z różną muzyką.
W placie są 15 razy lepsze dupy ... tylko trzeba isc na trzezwo i ogarniać ...

Niemy - Wto 29 Lip, 2008

Michał napisał/a:
W placie są 15 razy lepsze dupy ... tylko trzeba isc na trzezwo i ogarniać ...

3mam za slowo i wypijam tylko lampke szampana za zdrowie solenizanta, a pozniej do boju :d

Jakarti - Śro 30 Lip, 2008

Michał napisał/a:
3mam za slowo i wypijam tylko lampke szampana za zdrowie solenizanta, a pozniej do boju :d

hahahahahahahhaahahahahahahah

o kurwa leze....

lampke szampana...
BUTLE chyba .. :D

dobra co do sunrise..
MIKE - muza fajna ( nie wszystko rzecz jasna - sami sie jaramy niektorymi kawalkami jak chociazby Poker Pets! )
klimat jaki jest kazdy wie.. gdyby towarzystwo wpuscic do sali, nauczyc jesc widelcem i nozem.. pewnie nie wszystkich sie da.. a sa tez tacy (znam osobiscie) ktorych wiedza po prostu przerasta moja i wasza.. a jezdza tam bo lubia tak sie odstresowac.. mozna mowic tak jak MIKE ( pan i wladca opinii bezwzglednej ) ze wszystko szajs.. ale raczej trzeba zauwazyc ze wszystko ma swoje plusy..

i tak plusem tam sa swiatowej klasy DJ'e... no chyba Tiesto, van Buuren, Rocco.. ;D to klasa sama dla siebie.. przyjezdzaja dresiki bo taki klimat.. slonce, plaza.. browar.. my tez to lubimy tylko celebrujemy w troche inny sposob.. thats it.

podsumowujac.

muza - jakies 20% in plus..
laski - in plus ;)
dresy - in minus
morze - in plus

trzeba by pojechac i zobaczyc.. bo pewnie mozna tez spotkac normalnych ludzi.. a tak zaden z nas nie byl a kazdy jape drze.. :D ja tez. :D

pozdro 500 ! :D

Michał - Śro 30 Lip, 2008

Cytat:
klimat jaki jest kazdy wie.

no ... jest marny. A chyba chodzi o klimat prawda ?

strick - Śro 30 Lip, 2008

Jakarti napisał/a:
tak zaden z nas nie byl a kazdy jape drze..

Ja byłem na sunrice w rewalu jeszcze

pP - Śro 30 Lip, 2008

dzieki za podpowiedzenie tej imprezki w plocku, kuszace, muza fajna i klimacik zreszta pewnie tez,

co do sunrise to pytalem sie profilaktycznie, muza jest jak najbardziej ok, jednak klimat mnie odrzuca, a co roku jest gorzej, chociaz jak sie idzie grupa to sie pewnie leje na innych,

ps. sluchaliscie setow? dla mnie tiesto wymiotl wszystkich a armin nic wielkiego nie pokazal ;/ schulz byl tez ok

Jakarti - Czw 07 Sie, 2008

to ja jeszcze spytam,

masz linki do setow tiesto?? slyszalem niektore kawalki live w radiu.. ;) i byly nice