Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 o Panie nie moge z nim, dawaj tego beja do nas na forum. Niech zaczyna od szarego playboy jeden
to łysy bej jeden no, tyle to ukrywał
zapytaj go jutro w pracy jak puknął tą grubą z paskudnymi stopami anjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
o Panie nie moge z nim, dawaj tego beja do nas na forum. Niech zaczyna od szarego playboy jeden
zapraszałem, ale twierdzi, ze jego astra to nie HotHatch...
Smarta brabusa też trudno podciągnąć pod hothatcha
Bad-i napisał/a:
zapytaj go jutro w pracy jak puknął tą grubą z paskudnymi stopami
buuuuaaaaahahhhhahhhhahhhhah Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 he he umowilem sie z nim na poniedzialek, juz ja mu pojade
czy nadal zbiera punkty w cafe cos tam ?? za kazdym razem jak tam bylem to kelnerce cynamonem w cycki sypal hahahahanjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
czy nadal zbiera punkty w cafe cos tam ??
a nawet nie wiem... ale kiedyś rzeczywiście zbierał. Jak pracowaliśmy w banku to czasem tam bywaliśmy i karta na pieczątki była grana
Fak, ale ten świat jest mały
Opowiedziałem dziś dużo dobrego o hothatch, więc może się tu zaloguje Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 dzizas to wy jeszcze w banku razem pracowaliscie ??
hahahah koniec świata anjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
dzizas to wy jeszcze w banku razem pracowaliscie ??
no ba, pokój w pokój. Ten sam projekt razem robiliśmy przez parę lat.Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 to juz wiem dlaczego NBP padło
a to ty mi przynajmniej powiesz jak sie nazywała ta asystentka którą młucił anjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
to juz wiem dlaczego NBP padło
nic nie padło...
Bad-i napisał/a:
a to ty mi przynajmniej powiesz jak sie nazywała ta asystentka którą młucił
Paweł?
Hehe... jak tu zaraz wpadnie to będzie się działo...
A miało być o biurze, spokojnie Bart - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
a to ty mi przynajmniej powiesz jak sie nazywała ta asystentka którą młucił
anjas napisał/a:
Paweł?
PieQt - Czw 31 Lip, 2008 Po pierwsze nie wiem gdzie się u wita, ale to pewnie później znajdę
ale od początku
Nie Badi - ta od dużych cycków nie miała brzydkich stóp, ale miała gigantyczne cycki - a ja takich nie lubię
Ta, Paweł był asystentką - taki łysy jeden
a Ty Badi pamiętasz jak zadzwoniłeś wołając o pomoc, ponieważ schlałeś się i wywieźli cię kumple na sycylię ... i sam w to wierzyłeś, a może opowiedzieć incydent z antyterrorystami hahaha
Tak jestem wspólnikiem anjas (czy jak on się tu nazywa) mi - Czw 31 Lip, 2008 anjas - Czw 31 Lip, 2008
PieQt napisał/a:
a Ty Badi pamiętasz jak zadzwoniłeś wołając o pomoc, ponieważ schlałeś się i wywieźli cię kumple na sycylię
kubas - Czw 31 Lip, 2008 buhahahaahaha Anonymous - Czw 31 Lip, 2008 na Okęciu narazie FULL ale jak cos sie zwolni da mi znac Michał - Czw 31 Lip, 2008 oooooooo grubo !!!!!!!!!
Cytat:
a Ty Badi pamiętasz jak zadzwoniłeś wołając o pomoc, ponieważ schlałeś się i wywieźli cię kumple na sycylię ... i sam w to wierzyłeś, a może opowiedzieć incydent z antyterrorystami hahaha
hahahah , byłem u badiego na delikatnym grylu w niedziele i taki kozaczek sie wydawał takie opowiesci o tym, o tamtym, a o sobie to nic nie powie MISTRZ
banda pijaków ( pieqt , nie omieszkami sie o ciebie spytać na następnym grilu, albo w ten weekend bo badi chce na miasto wyjsc ze mną )